Топ 5 най-добри съвета за страните на чудесата на малката Тина

Съдържание:

Топ 5 най-добри съвета за страните на чудесата на малката Тина
Топ 5 най-добри съвета за страните на чудесата на малката Тина
Anonim

1. Изберете вашия клас внимателно

Започваме с най-важния избор в цялата игра: вашият клас. В Tiny Tina's Wonderlands има шест класа за избор. Всеки клас има свой собствен стил на игра и вие искате да сте сигурни, че отговаря на вашия собствен стил. Класовете са както следва:

  • Brr-Zerker, фокусира се върху меле и има подобрени Frost атаки.
  • Clawbringer, има спътник Wyvern и по-мощни атаки на Thunder.
  • Graveborn, жертва животи за атаки от тъмна магия и има спътник Demi-Lich.
  • Spellshot, лесно смесва магически заклинания с градушка от куршуми и може да превърне враговете в добитък.
  • Пазачът на спорите, предизвиква торнадо, има тайнствени стрели в арсенала си и е подпомаган от спътник от гъби.
  • Stabbomancer, насочва към подли убийства с критични удари и може да извиква магически ножове.

За тези, които търсят малко повече разнообразие в своите приключения в Страните на чудесата в сравнение с игрите Borderlands, препоръчваме да изберете клас с придружител. Този танцува през полето, за да ви помага, докато вие също правите живота нещастен с вашите оръжия и/или магически врагове. Освен това трябва да е ясно, че Stabbomancer се препоръчва за всеки, който иска да се промъкне през нивата като тих убиец.

Image
Image

2. Плячете, докато не се наситите

Tiny Tina's Wonderlands, подобно на игрите Borderlands, е изцяло за събиране на плячка. С тази плячка можете постепенно да направите героя си по-силен и да съберете по-добри оръжия и оборудване. Все пак е важно също така да вземете предметите, които не използвате.

Можете просто да продадете цялата тази плячка в различните точки за продажба в играта. Тези допълнителни пари са особено важни в първите часове на играта. Трябва да държите тези допълнителни стотинки в джоба си, за да можете да закупите допълнителни боеприпаси и места в раницата си, една от най-важните точки за надграждане в играта.

3. Инвестирайте парите си в раницата

Говорейки за тази точка на надграждане, нека да преминем направо към точката, в която е най-добре да инвестирате в началото на играта. Докато повечето играчи смятат, че надграждането на амуниции в началото на играта е най-доброто, нищо не може да бъде по-далеч от истината. По-добра инвестиция е да поставите парите в раницата си.

Колкото по-бързо надстроите раницата си, толкова повече предмети можете да носите, преди чантата да се напълни. Това е важно, защото означава, че можете да носите повече оръжия със себе си, които след това можете да продадете отново. Така че това е най-добрият начин да спестите много повече пари в краткосрочен план. След това, след като раницата ви бъде напълно надградена, можете да повишите нивото на видовете амуниции и това ще стане малко по-бързо, защото имате много повече пари.

Image
Image

4. Експериментирайте със заклинания

Притчи са страхотно ново допълнение към Tiny Tina's Wonderlands. Докато на пръв поглед те изглеждат като обикновен заместител на игрите Skills from the Borderlands, те изглеждат доста различни. Например, можете да заредите определена магия или дори да я използвате няколко пъти, преди да стане вече неналична.

Следователно е силно препоръчително да експериментирате с магиите. Вместо постоянно да гледате какъв цвят има определено заклинание и винаги да избирате по-доброто класиране, с магиите е по-удобно да гледате какво играе добре.

5. Изследвайте надземния свят

Последният съвет е да прекосите добре Надземния свят на Страните на чудесата на малката Тина. Този е пълен с парични сандъци, допълнителни куестове и тайни за откриване. Просто внимавайте високата трева в Надземния свят да е пълна с врагове, които предизвикват спонтанна бойна среща. Следва кратък сблъсък на арена и може да не ви се иска винаги.

Все пак е полезно да се търсят тези тайни. Има забавни кратки истории, свързани с това, докато плячката често си заслужава. И все още можете да се наслаждавате на собствения си герой за малко по-дълго, нещо, което можете да правите много по-малко от гледна точка на първо лице.

Най-добрите съвети за Tiny Tina's Wonderlands за вас

С тези пет съвета първите ви часове в Страната на чудесата ще бъдат празник. Разбира се, не е нужно да правите това сами. Както можете да видите по-горе, можете да играете играта в co-op, както направихме с Davincstylegames по време на страхотен поток на Twitch. Разгледайте акцентите по-горе и ще се върнем на 31 март с втори поток в Страните на чудесата!

Тази статия е в сътрудничество с 2K.

Популярна тема