„Breath of the Wild 2 изглежда като Switch Pro игра“

Съдържание:

„Breath of the Wild 2 изглежда като Switch Pro игра“
„Breath of the Wild 2 изглежда като Switch Pro игра“
Anonim

Digital Foundry разгледа по-отблизо кадрите от актуализацията на датата на издаване на Breath of the Wild 2. Всички експерти на платформата са съгласни, че тези изображения са подозрително добри. Те дори не биха били възможни на текущия хардуер на Switch.

Трейлърът, например, показва перфектно анти-алиасинг на изрезките на камерата, нещо, с което дори PS5 и Xbox Series X се борят от време на време. Следователно изглежда малко вероятно Switch, какъвто е сега на рафтовете, да може изобщо да го направи. Експертите също намират облачната покривка много пъти за твърде сложна за текущия Switch.

Резолюцията също е забележително висока. Тя варира между 1080p и 720p, докато предишната игра достигна максимум 900p в докинг режим. Едно предупреждение е, че оригиналният Breath of the Wild всъщност беше игра за Wii U, което може да е ограничило малко резолюцията.

Идва ли Breath of the Wild 2 за Switch Pro?

По принцип е възможно трейлъра изобщо да не е записан на Switch, а примерно на PC. Но според един от експертите Nintendo всъщност никога не прави това, за разлика от други компании. Кадрите в играта почти винаги се заснемат с хардуер, който е или ще бъде наличен в търговската мрежа.

Това може да означава, че Breath of the Wild 2 ще бъде пуснат на евентуален Switch Pro, както беше предложено много пъти. Nintendo все още никога не е разкривала, че съществува Switch Pro. Но много хора смятат, че ще дойде, тъй като Nintendo иска Switch да издържи известно време, докато хардуерът вече е доста стар.

Популярна тема