Най-добрите продължения на играта, които да очакваме с нетърпение през 2022 г

Съдържание:

Най-добрите продължения на играта, които да очакваме с нетърпение през 2022 г
Най-добрите продължения на играта, които да очакваме с нетърпение през 2022 г
Anonim

Horizon Forbidden West

Horizon Zero Dawn направи голямо впечатление, когато играта излезе през 2017 г. Беше ново IP, но липсата на разпознаване на име или история не можаха да спрат играта. Така че не е чудно, че Sony бяха нетърпеливи за продължение.

Това продължение идва доста скоро под формата на Horizon Forbidden West. Можем да започнем да работим по него още на 18 февруари и този ден няма как да дойде достатъчно скоро. Ако трябва да влезете в нея, можете да намерите всичко, което трябва да знаете за играта тук!

Image
Image

God of War Ragnarök

Главният герой на God of War Кратос с право може да се нарече икона на игрите. Старите игри, разбира се, вече имаха огромен успех и най-новата игра от 2018 г. също направи това повече от вярно. Нещо повече, тази игра постави Кратос - заедно със сина му за първи път - в митология, която не беше разглеждана преди.

Всяка причина да продължим, докато не унищожим целия норвежки пантеон. Това също можем да направим тази година в God of War Ragnarök. За съжаление, все още не е известно по-точно от „2022 г.“кога можем да направим това. За щастие вече можем да започнем да се подготвяме с новата компютърна версия на предишната игра.

Image
Image

Междузвездни войни Jedi: Fallen Order Продължение

Игрите Star Wars не започнаха добре след придобиването на Lucasfilm от Disney. И двете нови игри на Battlefront (особено втората) бяха противоречиви и не се появиха много други. Но EA компенсира това, когато постави Respawn на приключение за един играч.

Продължението на Star Wars Jedi: Fallen Order е тихо известно от известно време, но наскоро получихме официално потвърждение. Освен това, това дойде насред вълна от слухове, че все още можем да играем тази игра тази година. Това не е официално потвърдено, но около три години след пускането на първата игра е трудно да се повярва, че продължението е почти готово.

Image
Image

A Plague Tale: Requiem

Asobo Studio се появи от нищото с A Plague Tale: Innocence. Дотогава студиото основно е направило много игри като връзка с филми. Всъщност, A Plague Tale беше първата "домашно направена" игра, базирана на история. За щастие, скоро стана ясно, че това студио може да готви много добре.

Продължението, което можем да играем през 2022 г., обещава отново да бъде интересно преживяване. Какво точно трябва да представлява играта все още не е известно, но изглежда безопасно предположение, че играчите отново ще бягат и ще се опитват да не се разболеят от чумата. За щастие, последното е малко по-забавно в тези игри, отколкото се оказва в реалния живот.

Image
Image

Hellblade II: Senua's Saga

Hellblade: Senua's Sacrifice беше забележително заглавие поради редица различни причини. Играта изглеждаше невероятно добре, особено за инди игра. Въпреки че в много отношения е по-важно с какво се занимава играта. Не всеки ден разработчик работи заедно с експерти, за да създаде правилен образ на герой с психоза.

Senua's Sacrifice беше специално изживяване и това предвещава добре Hellblade II: Senua's Saga, продължението, което трябва да излезе през 2022 г. Разбира се, все още не можем да кажем дали играта ще бъде толкова успешна по отношение на съдържанието, колкото оригинала. Но сме гледали достатъчно от тази игра, за да знаем, че тя също изглежда много зрелищно графично.

Image
Image

Bayonetta 3

Мина известно време от обявяването на Bayonetta 3. Това само по себе си не е толкова странно, но в случая с тази игра последваха почти четири години пълно радио мълчание. Единственото нещо, което редовно чувахме, беше, че разработката на играта „върви добре“.

Но в края на 2021 г. най-накрая видяхме нови изображения. Освен това те бяха придружени от съобщението, че тази игра ще бъде пусната през 2022 г. Все още не е ясно кога ще се случи това, но ще бъде хубаво да видим любимата ни вещица, която изобщо не отговаря на имиджа на Nintendo.

Image
Image

Продължението на The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Поредицата Zelda понякога е обвинявана, че прави твърде много от същото. Тези обвинения не са толкова яростни, колкото при Pokémon, например, но редовно се появяват отново. Някак си това не беше неоправдано, така че Nintendo промени курса след Skyward Sword.

Може да се каже, с успех, защото Breath of the Wild бързо се превърна в една от най-приетите и най-продаваните Zelda игри на всички времена. Продължението на The Legend of Zelda: Breath of the Wild изглежда ще въведе доста нови елементи, така че феновете имат какво да очакват с нетърпение. Играта трябва да бъде пусната през 2022 г. и въпреки че някои не вярват много в това, Nintendo твърдо настоява, че ще работи.

Препоръчано: