Италиански гласов актьор разкрива подробности за Breath of the Wild 2

Съдържание:

Италиански гласов актьор разкрива подробности за Breath of the Wild 2
Италиански гласов актьор разкрива подробности за Breath of the Wild 2
Anonim

Пиетро Убалди, италианският глас на Дарук в Breath of the Wild и Hyrule Warriors, беше интервюиран от фенсайта Lega Hyrule. По време на това интервю той също сподели малко информация за Breath of the Wild 2.

Предупреждение: Ще последват спойлери както за Breath of the Wild, така и вероятно за продължението

Ubaldi наскоро записа текст за новата игра. Той не само записва гласа на Дарук, но и на прародителя на Дарук. Всеки, който е завършил Breath of the Wild, знае, че Дарук е мъртъв в края на играта. Също така не е ясно кой прародител има предвид Убалди.

Дали Breath of the Wild 2 отчасти се развива в миналото?

Гласовият актьор не можа да си спомни името на прародителя, но посочи, че не е Даруния. Ролята е "по-сериозна", според Убалди. Поради присъствието на Дарук и неговия предшественик в играта, феновете спекулират дали тези герои ще бъдат видени само в ретроспекции или играта се развива частично в миналото.

Продуцентът Eiji Aonuma каза по-рано, че „приключението в това продължение няма да се случи само на земята, както в предишната игра, но и в небето над нея.“„Разширеният свят обаче продължава и ще има още по-голямо разнообразие от функции, на които да се наслаждавате, включително нови срещи и нови елементи на играта.“

Ще мине известно време, преди феновете да получат отговори на всички свои въпроси. Играта е отложена за пролетта на 2023 г.

Популярна тема