Топ 5 на най-добрите E3 2021 игри за 2022

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите E3 2021 игри за 2022
Топ 5 на най-добрите E3 2021 игри за 2022
Anonim

Elden Ring

Първата игра, която ни развълнува на E3 2021, беше показана веднага на Summer Game Fest, а именно новата игра от FromSoftware: Elden Ring. Не се знаеше много за играта преди E3, но с трейлър на геймплей и интервюта научихме много за Elden Ring през изминалата седмица.

Така че изглежда, че феновете на Dark Souls няма да се притесняват, че FromSoftware ще възприеме напълно различен подход. Elden Ring изглежда заимства много елементи от добре познатата, хардкор RPG серия, но ще я играе в различна обстановка. Джордж Р. R. Martin е отговорен за знанията на играта и е силно вдъхновен от скандинавската и келтската митология.

В допълнение научихме също, че Elden Ring ще има кооперативна игра за четирима играчи, динамична метеорологична система, дневен и нощен цикъл и големи области за изследване на кон. И може би най-добрата новина беше датата на излизане. Elden Ring ще излезе на 21 януари 2022 г., което е много по-рано от очакванията на мнозина.

Image
Image

Аватар: Границите на Пандора

Първият филм за Аватар излезе преди почти 12 години, но светът на Пандора все още е много жив. Режисьорът Джеймс Камерън работи върху не по-малко от четири продължения, а разработчикът Massive Entertainment също идва с Avatar: Frontiers of Pandora.

Трябва да видим първите кадри в играта на внезапното по време на шоуто Ubisoft Forward на E3 2021. Това със сигурност не беше игра, която очаквахме да излезе, така че беше приятна изненада. Не само защото не беше предвидено, но и защото дигиталната версия на Пандора изглежда красива и красива. Следователно играта ще бъде пусната само за конзоли от следващо поколение, компютри и Google Stadia.

Как точно ще изглежда играта все още не е известно. Може отново да стане разнообразен, защото точно като първата игра на Avatar, изглежда, че можем да започнем с Na'vi и човешки войници. Все пак ще трябва да бъдем търпеливи, защото Avatar: Frontiers of Pandora ще излезе някъде през 2022 г.

Легендата за Зелда: Дъхът на дивата природа 2

Ако има една игра, която собствениците на Nintendo Switch очакват с нетърпение, това е The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Имаше и надежда, че играта ще бъде пусната още през 2021 г., но на E3 2021 Nintendo обяви че феновете ще трябва да бъдат търпеливи до следващата година.

Все пак не беше разочарование за Nintendo Direct, тъй като издателят и разработчикът пуснаха нови кадри от Breath of the Wild 2 - което между другото няма да бъде официалното заглавие на продължението.

Например, по време на презентацията на E3 видяхме Link да се рее високо във въздуха. И под високо имаме предвид наистина високо. Те ще бъдат важен елемент от играта в продължението на Breath of the Wild, така че очаквайте много вертикални области. Освен това изглежда също, че функционалността на руните ще бъде разширена. Във всеки случай нямаме търпение да влезем отново в обувките на Линк!

Image
Image

Starfield

Едно заглавие, което остава малко енигма, е Starfield, чисто новият IP от разработчика Bethesda. Играта беше обявена преди три години, но досега не сме виждали никакъв геймплей от нея. Starfield получи трейлър по време на представянето на игрите на Xbox & Bethesda на E3 2021, включително дата на пускане: 22 ноември 2022 г.

Така че ще трябва да имаме търпение за дългоочакваната ролева игра. След презентацията Тод Хауърд разкри какво можем да очакваме от играта. Според големия шеф на Bethesda, играта ще бъде „Skyrim в космоса“. Феновете на The Elder Scrolls V: Skyrim вече могат да потриват ръце!

Марио + Rabbids Sparks of Hope

Една от най-големите изненади на E3 2021 без съмнение беше Mario + Rabbids Sparks of Hope, която беше обявена по време на Ubisoft Forward. Е, това щеше да е една от най-големите изненади, ако не беше фактът, че самата Nintendo случайно беше разляла играта сутринта. Ами сега!

За щастие, това не намалява ентусиазма ни за играта. Предшественикът на играта, Mario + Rabbids Kingdom Battle, беше изненадващо силно и задълбочено заглавие и Sparks of Hope изглежда надгражда добре това. Сега героите отиват в космоса, за да се бият на различни планети, където получават много свобода да се движат по бойните полета. Освен това наличните атаки изглеждат добре и разнообразни.

Ще трябва да изчакаме още малко за излизането на Mario + Rabbids Sparks of Hope. Играта ще бъде пусната изключително за Nintendo Switch през 2022 г., но точната дата все още не е обявена.

Популярна тема