„GTA 6 отново получава DLC за един играч“

Съдържание:

„GTA 6 отново получава DLC за един играч“
„GTA 6 отново получава DLC за един играч“
Anonim

Има много слухове за GTA 6, включително твърдението, че играта ще бъде пусната още повече след старта. Във форумна дискусия за това как ще работи това, добре познатият вътрешен човек на Rockstar Tez2 допринася. Според него ще има DLC за един играч, както беше преди успеха на GTA Online.

GTA 4 получи редица DLC-та за един играч и Rockstar имаше подобни планове за GTA 5. Но популярността на Online и необходимостта хората да бъдат ангажирани с разработването на Red Dead Redemption 2 означава, че това никога не се е случило. Подобна идея сега ще се използва за GTA 6.

Тоест, както беше предложено преди, ще бъдат добавени нови градове, като първата вълна от DLC е обмислена от Rockstar преди пускането му. Tez2 смята, че те ще бъдат основно сравнително малки, като Cayo Perico и North Yankton в GTA Online. С малко късмет той смята, че могат да се добавят и пълноценни нови градове.

Какво знаем за GTA 6?

В момента все още има много несигурност относно GTA 6. Надеждни вътрешни лица твърдят, че играта ще има жена герой за първи път в новата история на поредицата. Самата Rockstar посочи, че иска да надмине всички очаквания от играта.

Популярна тема