Всички слухове за GTA 6 от 2021 г. подред

Съдържание:

Всички слухове за GTA 6 от 2021 г. подред
Всички слухове за GTA 6 от 2021 г. подред
Anonim

Откакто GTA 5 излезе през 2013 г., имаше спекулации за възможно продължение на добре известната гангстерска поредица на Rockstar Games. Следващото заглавие, което студиото пусна, беше само Red Dead Redemption 2, а не GTA 6. Сега, когато тази игра излезе и Rockstar изглежда официално се насочва към GTA 6, време е да разгледаме слуховете, които вече се появиха през 2020 г. йени

Нова технология за NPC

Годината започна добре със слухове около нова технология, която Rockstar Games ще използва за бъдещи игри. Нов патент на Rockstar Games сочи към система, която позволява на разработчика да програмира поведението на трафика по-реалистично. Това ще направи NPC много по-живи в света.

Също така не е доказано, че ще бъде използвана техниката за Grand Theft Auto 6. Това се очаква само от феновете, тъй като патентът описва свят, в който присъстват много превозни средства. Мнозина твърдят, че това трябва да е индикация за играта, която ще се разработва зад кулисите на Rockstar: GTA 6.

GTA 6 получава един играч

Следващият слух за GTA 6, който се появи през 2021 г., донесе добри новини на много фенове. GTA 6 просто ще получи традиционен един играч. Изпълнителният директор на Take-Two Interactive изясни това по време на среща през февруари. Той каза следното:

Сега този цитат изглежда доста безвреден, но Зелник също заяви в същия преглед, че Rockstar Games просто ще продължат да разработват игри за един играч. По същото време беше забелязана автобиография на служител в Rockstar Games, в която се посочва, че служителят е работил за GTA 6. По-конкретно, служителят би проектирал превозни средства за играта.

Image
Image

Слуховете за проекта Americas са грешни

От години се носят слухове относно обстановката на следващата игра Grand Theft Auto. Изглеждаше, че играта ще се развива през 70-те години на миналия век, докато действието ще бъде отчасти в Южна Америка. В допълнение, Vice City ще бъде едно от местата, на които играчите могат да отидат.

В края на март вътрешен човек на име Том Хендерсън заяви само в Twitter, че около 80 процента от слуховете около Project Americas са неверни. Всичко би било оптична илюзия. Хендерсън първоначално не каза какво могат да очакват феновете.

Месец по-късно Хендерсън отново подчертава, че обстановката не е в миналото. Играта ще се проведе в модерна обстановка. Вътрешният човек също твърди, че GTA Online ще повлияе на периода от време. Според изтеклия, ако е модерен, могат да се спечелят повече пари, защото Rockstar оставя много повече врати отворени за странни събития.

Image
Image

Готова ли е вече GTA 6?

Като последния слух за GTA 6 от 2021 г. до днес идва може би най-странният слух. В началото на май се спекулираше, че GTA 6 вече ще бъде почти завършена. Феновете посочиха свободна позиция в Rockstar, която искаше QA тестери. Това би било знак, че Gradn Theft Auto VI е почти завършен.

QA тестването обикновено се прави малко по-късно в разработката на играта. Феновете смятат, че въпреки факта, че заглавието не се споменава никъде, играта може да бъде готова доста скоро. Това обаче изглежда доста малко вероятно, като се има предвид, че през миналата година Джейсън Шрайер стана ясно, че играта с отворен свят на Rockstar все още е в доста ранен етап на разработка.

Всички слухове за GTA 6 от 2021 г. досега

Това са всички слухове, които излязоха досега за GTA 6 през 2021 г. Годината далеч не е приключила. През годината ще актуализираме този списък, ако възникнат нови слухове.

Популярна тема