Rockstar изглежда уморен от въпроси относно GTA 6

Съдържание:

Rockstar изглежда уморен от въпроси относно GTA 6
Rockstar изглежда уморен от въпроси относно GTA 6
Anonim

Социалните медии правят по-лесно от всякога да се свържете с, например, известна личност или разработчик на игри. Това обаче не винаги има желания ефект, например когато актьор е тормозен заради непопулярна роля, която е изиграл. Но постоянните въпроси за едно и също нещо също могат да станат уморителни.

Rockstar също изглежда страда от това, защото с предаванията на живо от разработчика в YouTube и Twitch, чатът често е пълен със съобщения, питащи къде е GTA 6. Дори са толкова много, че терминът GTA 6 е филтриран. Във форумите на GTA отбелязах, че вече не е разрешено да се изпращат съобщения с термини като GTA 6 или GTA VI, които след това бяха разпространени в Reddit.

Очевидно не всеки начин да се каже GTA 6 е включен. Например, някои потребители биха използвали GTA 5+1, за да заобиколят филтъра. Трябва само да е ясно, че Rockstar вече не се интересува от чатове в Twitch, които са само за GTA 6.

Image
Image

Кога излиза GTA 6?

Прилагането на такъв филтър също е разбираемо. Според запознати пускането на новата GTA е най-рано през 2024 г., така че без филтър чатът ще бъде залят години наред с въпроси, на които компанията така или иначе не може да отговори. Междувременно валят слухове, като например твърдението, че един от главните герои на играта е жена.

Популярна тема