Колона: Пускането на GTA 6 ще отнеме години и това е добре

Съдържание:

Колона: Пускането на GTA 6 ще отнеме години и това е добре
Колона: Пускането на GTA 6 ще отнеме години и това е добре
Anonim

Grand Theft Auto е може би най-обичаната серия на всички времена в света на игрите. Всеки има носталгия по част от добре познатата поредица за отворен свят. Независимо дали става дума за Сан Андреас, приключенията в Лос Сантос от GTA V или може би дори за недооценените Войни в китайския квартал; GTA е неразривно свързана със страхотни игрови спомени. Следователно е логично феновете да молят разработчика Rockstar Games за следващата част.

Глад

Молитвите, които се провеждат всяка година с надеждата, че GTA 6 ще бъде обявена, не са помогнали досега. Най-накрая изглеждаше, че удари целта през 2020 г., когато логото на Rockstar Games стартира PlayStation 5 State of Play, но това се оказа измама. Оказа се, че е просто ремастър на Grand Theft Auto V за PlayStation 5.

Гладът за GTA 6 съществува от векове и това не е съвсем нелогично. Grand Theft Auto 5 беше пусната през 2013 г. на PlayStation 3 и Xbox 360. Феновете, които са разбрали играта от първия ден, вероятно ще завършат играта след няколко дни (или седмици). С около 80 часа съдържание, преди да видите всяко кътче и пролука, има много за правене, но ще завършите играта веднъж.

От пускането си през 2013 г. Rockstar Games пусна ремастър за PlayStation 4 и Xbox One. Red Dead Redemption 2 също се появи през 2018 г. Това също се оказа единствената игра от Rockstar Games, която всъщност ще бъде разработена за поколението PS4/Xbox One. С това Rockstar Games изглежда се включва в тенденция с по-малко издания, но с високо качество.

Това също е една от причините, поради която не е проблем, че версията на GTA 6 се забавя. Кой иска разочароващо заглавие, защото се отделя твърде малко време за разработка. Може да звучи налудничаво предвид осемгодишната разлика, но GTA 6 не е в процес на разработка от много дълго време.

Image
Image

Качеството над количеството

Средата на 2020 г. стана ясно, че GTA 6 всъщност е в процес на разработка. Това не беше чрез самата Rockstar Games, а чрез журналиста Джейсън Шрайер. Известният журналист пусна първите подробности в доклад, а именно факта, че играта все още е в ранен етап на разработка.

Следователно е напълно нереалистично да се надяваме и/или да очакваме играта да излезе на тепиха през следващите две години. Rockstar Games просто отделят време за разработването на своите игри и точно затова заглавията са толкова обичани. Всяко заглавие е разработено до най-малкия детайл, което води до качеството, което сме свикнали да очакваме от игра на Rockstar.

Image
Image

Стига забавления

Очевидно Rockstar Games пускат повече от голямо заглавие от време на време. GTA Online също така постоянно се предоставя с ново съдържание. Допълненията там са достатъчни за мнозина, за да започнат играта отново и отново, а онлайн аспектът се оказа директен удар.

От години GTA 5 се продава изключително добре, което също е свързано с GTA Online и разширенията, които се появяват преди нея. Тази година GTA Online дори ще бъде пусната като самостоятелно заглавие за конзоли от следващо поколение заедно с ремастъра на заглавието от 2013 г., който също е планиран за тази година.

GTA 5 все още не се е справила в това отношение, въпреки че самият аз не искам да го призная. Направо е абсурдно, че играта излиза за трети път от осем години и бих предпочел да видя ново заглавие. И все пак съм достатъчно реалистичен, за да се обявя за лицемер, защото когато играта излезе по-късно тази година, разбира се, ще се върна в Лос Сантос.

Ремастърите и римейковете са добра стъпка напред, когато не съм зает с много други игри, които също излизат. Следователно фактът, че изданието на GTA 6 е все още далеч в бъдещето, изобщо не е лошо. Ще видим кога играта ще излезе, а дотогава се наслаждавайте на спекулациите около играта. Защото справедливото си е справедливо; нищо не е по-забавно от спекулирането за игра, която очаквате с нетърпение!

Популярна тема