Всичко, което трябва да знаете за GTA 6

Съдържание:

Всичко, което трябва да знаете за GTA 6
Всичко, което трябва да знаете за GTA 6
Anonim

Дата на излизане на GTA 6 най-рано през 2024 г

Нека започнем с най-големия въпрос от всички: кога всъщност ще излезе следващата GTA. GTA 6 все още не е пусната официално от разработчика Rockstar Games. Дотогава ще трябва да се задоволявате с GTA V, но за щастие Rockstar Games има достатъчно актуализации за GTA Online, за да ви занимава с години напред.

Въпреки това, има редица слухове за възможни дати на пускане. Последният от тях гласи, че играта ще бъде пусната най-рано през 2024 г. Rockstar North е известен с дългия си производствен цикъл и, разбира се, коронавирусът също не помогна. Като се има предвид, че Red Dead Redemption 2 беше пуснат през 2018 г., 2024 г. наистина изглежда реалистична, но също така се посочва, че 2025 г. е много възможна по отношение на годината на издаване.

Rockstar North също реши да направи някои промени в студиото. Crunch трябва да е много по-малко, нещо, с което студиото имаше много проблеми по време на разработването на Red Dead Redemption 2. Служителите работеха невероятно дълги дни, което не беше добре за здравето. Това трябва да е различно за новата GTA.

Image
Image

Обявени ли са вече подробности за GTA 6?

Фактът, че все още няма дата на пускане на играта, е очакван. Официално Rockstar Games все още не са казали нито дума за нова GTA. Играта все още не е разкрита официално. За щастие, това не означава, че играта не съществува, защото заглавието определено е в процес на разработка.

По-рано през 2020 г. множество доклади потвърдиха, че Rockstar Games определено работи върху GTA 6. Докъде ще стигне развитието все още е предмет на дебат. Например Джейсън Шрайер казва, че е говорил с някой, който е посочил, че Rockstar все още е в ранен етап на разработка на играта. Други предполагаеми вътрешни лица твърдят, че GTA 6 се разработва в Rockstar Games от няколко години.

През 2021 г. отново беше подчертано, че играта всъщност е в процес на разработка и че играта може да бъде пусната още през 2023 г. Пандемията обаче гарантира, че тези планове вече не са осъществими. Следователно най-ранната дата на пускане сега е планирана само за 2024 г.

Играта изглежда е на PlayStation 5 и Xbox Series X, между другото. През 2024 г. изглежда вече не е възможно играта да бъде пусната на последно поколение. Red Dead Redemption 2, например, също излезе пет години след пускането на PS4/Xbox One и, разбира се, вече не беше достъпен за PlayStation 3 и Xbox 360.

Image
Image

Настройките на GTA 6 отново стават Vice City

Все още нищо не е решено относно обстановката, но има повече от достатъчно слухове в тази област. През октомври 2019 г. предполагаем служител публикува, че играта ще се развива в три големи града. Две от тях са стари познати за феновете на сериала, а именно Vice City и Liberty City. Третият град ще бъде Рио де Жанейро.

Играта също ще се развива през 80-те години, където името на герой също ще е изтекло. Мексиканският актьор Хорхе Консехо ще изиграе героя Мексиканеца, показа автобиографията му, преди той бързо да я направи офлайн. Самият Consejo заяви, че не му е позволено да прави изявления за проекти, в които може да е сътрудничил. Той не отрича, че изтичането е истина, но и не потвърждава нищо. Освен това Rockstar не е споделил нищо за изтичането на информация.

Междувременно се появи още повече информация за настройката. Не е сигурно дали все още са планирани три града, но един от тези градове със сигурност изглежда правилен. Известните вътрешни лица Том Хендерсън и Джейсън Шрайер също посочват Vice City като сцена за новата част. Този път градът ще получи само съвременен вид, така че слухът за периода от 80-те години да бъде изхвърлен в кошчето.

Най-впечатляващото нещо във вътрешната информация е, че Vice City трябва да се променя през годините. Градът трябва да живее и да се променя с него, тенденция, която наблюдаваме и във Fortnite и Call of Duty Warzone през последните години. Това ще даде на играта вид жив град, който насърчава играчите да продължат да играят играта през годините.

Image
Image

Функциите на GTA 6 показват по-интелигентен AI

Говорейки за функции; Всяка част от GTA има различни специални начини да се отличава и шестата част няма да бъде по-различна. Живият град би бил най-голямата функция на играта, но със сигурност не спира дотук.

Също така изглежда, че играта получава актуализиран AI. NPC в играта ще станат много по-умни и ще реагират по-интелигентен начин на света и това, което се случва в него. Технологията вече е иззета от компанията майка Take-Two чрез регистриран патент.

Подробностите за новите GTA 6 все още са много слухове

Разбира се, по-голямата част от информацията за GTA 6 досега е все още слух. За ваше щастие, имаме статия, в която всяка година изброяваме най-големите слухове около GTA 6. В изданието за 2020 г. на статията за слуховете за GTA 6 вече има повече от достатъчно слухове, за да ви накарат да очаквате играта още повече. Просто приемете слуховете със зрънце сол.

Това, което не се носи от слухове е, че озвучаващият актьор Дейв Джаксън обяви, че има роля в GTA 6. Всъщност се казва, че предстои нов трейлър. Можете да прочетете всичко за това тук!

Също така наскоро разказахме за причината зад всички слухове за GTA 6. Всеки месец изглежда се появяват нови слухове, включително ново изтичане на информация, намекващо за завръщането във Vice City. Тук обясняваме как точно се появяват всички тези слухове.

Тази статия е актуализирана на 30 август 2021 г.

Популярна тема