Предстои ли разкриване на GTA 6?

Съдържание:

Предстои ли разкриване на GTA 6?
Предстои ли разкриване на GTA 6?
Anonim

От около 9 години GTA 5 и GTA Online са фокусът на Rockstar във франчайза Grand Theft Auto. Тъй като имаше още много работа за GTA Online след издаването, Rockstar създаде специална страница за благодарност за игрите. Тук можете да прегледате всички над 5000 имена на хора, които са работили по играта.

Феновете просто смятат, че времето на това благодаря не е случайно. Някои в Twitter споделят мнението, че съществуването на тази страница трябва да означава, че поддръжката за GTA 5 и GTA Online е приключила. В много случаи това е придружено от предположението, че предстои пълно разкриване на GTA 6.

Не за първи път се предполага, че трейлър на GTA 6 може да бъде показан тази есен. Нищо не е потвърдено от Rockstar. Въпреки че тези GTA 5 и онлайн благодарности може да са мълчалив намек, също толкова вероятно е или може би дори по-вероятно това благодаря да е точно това.

Кога излиза GTA 6?

Дори ако предстои разкриване на GTA 6, това не означава, че играта ще излезе скоро. Според последните слухове това ще отнеме още няколко години. Играта не се очаква преди 2024 г. от повечето запознати.

Популярна тема