Кога излиза GTA 6?

Съдържание:

Кога излиза GTA 6?
Кога излиза GTA 6?
Anonim

Luuc

Издаването на GTA 6 ще отнеме поне още две години и тогава мисля, че наистина мислим за възможно най-ранния момент. Ако съм реалистичен, не виждам първия тийзър до края на годината през 2023 г. с дата на пускане, планирана за края на 2024 г. След това ще се забави, ако трябва да рискувам, така че да пристигнем при излизане през 2025 г.

Аналитик Маркъс

Мисля, че можем да изчакаме доста време за това. Тъй като Rockstar се е занимавал със свиването на гениталиите на конете в миналото, наистина не виждам официалното съобщение за GTA 6 като причина да смятам, че играта е към завършване. Вероятно все още са заети да симулират някой друг абсурдно ненужен детайл, може би износване на гуми или нещо подобно. Само за да пробвам датата на пускане, казвам 15 октомври 2024 г. Не базирам това на нищо, така че не ме наричайте анализатор. Разбира се, очаквам цена, ако съм прав, или най-близката.

Image
Image

Мишел

Наистина нямам идея кога можем да очакваме GTA 6. Тъй като вътрешен човек, който често е прав за Rockstar, наскоро заяви, че трейлър за играта ще бъде пуснат тази година, мисля, че играта може да бъде пусната в рамките на една година. Твърди се, че трейлърът показва версия в процес на работа, така че кой знае, може да отнеме много повече време.

Ралф

Rockstar отдавна е възприела принципа на Blizzard: „Не е готово, докато не е готово“. Като се има предвид този принцип, не очаквам скоро да започнем с GTA 6, колкото и някои фенове да искат. GTA 5 беше обявена за първи път през 2011 г. и отне почти две години, преди тази игра да види бял свят. И по това време трейлър вече беше пуснат седмица след обявяването и GTA Online дори още не беше завършена. Добавете към това факта, че Дан Хаузър напусна и предполагам, че GTA 6 няма да излезе преди 10 октомври 2025 г.

Популярна тема