Трейлърът за наследството на Хогуортс се гмурка в Черните изкуства

Съдържание:

Трейлърът за наследството на Хогуортс се гмурка в Черните изкуства
Трейлърът за наследството на Хогуортс се гмурка в Черните изкуства
Anonim

В новия трейлър за Наследството на Хогуортс можем да видим какво ви очаква, когато се сприятелявате с ученика на Слидерин Себастиан Салоу. Той говори за това да научи повече за Салазар Слидерин. Ако му помогнете в това, ще научите и поне едно от непростимите проклятия, а именно круцио.

Трейлърът също потвърждава някои интересни изтекли подробности. Например, по-рано беше обявено, че ще има издание на играта, което дава ранен достъп. Това се оказва вярно, защото с Digital Deluxe Edition можете да играете Hogwarts Legacy 72 часа преди пускането.

В допълнение, Digital Deluxe Edition включва няколко други бонуса, много от които са свързани с Черните изкуства. Има пакет Dark Arts Pack, който включва Thestral mount, Darkt Arts Cosmetic Set и Dark Arts Battle Arena. Други бонуси включват монтиране на хипогриф от Оникс и гарнизонна шапка на Черните изкуства.

Кога излиза Hogwarts Legacy?

Дългото чакане за нови трейлъри накара много хора да подозират, че Наследството на Хогуортс вече няма да бъде в магазините тази есен. Това беше потвърдено наскоро, когато беше обявено, че играта ще бъде пусната на 10 февруари 2023 г. Чакането е малко по-дълго, но за щастие все още може да се справи.

Препоръчано: