Hogwarts Legacy получава изключителна мисия на PS4, PS5

Съдържание:

Hogwarts Legacy получава изключителна мисия на PS4, PS5
Hogwarts Legacy получава изключителна мисия на PS4, PS5
Anonim

Ако не сте решили на коя платформа да играете Hogwarts Legacy, сега излезе потенциално решаваща подробност. Предварителните поръчки за играта са активни в дигиталните магазини и има нещо поразително за четене в PlayStation Store. Има изключителна мисия в играта на PS5 и PS4.

В Twitter мениджърът на общността на Avalanche Games, разработчикът на Hogwarts Legacy, ни уведоми, че можете да играете този мисия във всяка версия на PlayStation. Така че това не е бонус за предварителна поръчка. Има бонус за предварителна поръчка под формата на рецепта за магическата отвара Felix Felicis.

Все още не е известно какво е точното съдържание на изключителната мисия. Без съмнение ще бъде нещо, което няма да пропуснете, ако играете на други платформи (и има шанс мисията да не е изключителна в дългосрочен план). Но можем да си представим, че феновете биха предпочели мисията, отколкото не.

Кога излиза Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy беше планирано за тази есен, но за съжаление беше отложено. За щастие, не е лошо колко се забави играта. Пускането вече е насрочено за 10 февруари 2023 г.

Популярна тема