За съжаление: тази функция няма да получи Hogwarts Legacy

Съдържание:

За съжаление: тази функция няма да получи Hogwarts Legacy
За съжаление: тази функция няма да получи Hogwarts Legacy
Anonim

Хари Потър е важен човек в собствената си поредица от книги по много начини. Например, въпреки че светът не зависи от това, Хари е много талантлив играч на куидич. Но ако искате сами да започнете блестяща кариера като Търсач в Наследството на Хогуортс, имаме лоши новини.

Куидичът не е част от Hogwarts Legacy, която може да се играе. Това беше потвърдено на актуализирана страница с често задавани въпроси за играта. Можете да летите на метла и има предизвикателства на метлата, но няма куидич, който може да се играе.

Ранните кадри предполагат, че можете да играете куидич. Например показваше спортното игрище и учениците се разхождаха с оборудване за куидич. Следователно липсата на спорт ще бъде разочарование за някои фенове.

Защо няма куидич в Hogwarts Legacy?

Avalanche Software и Warner Bros. за съжаление не ни уведомете защо няма куидич в играта. Възможно е това да е било твърде много допълнителна работа. Играта също се разработваше известно време без куидич и беше отлагана няколко пъти. В момента изданието е насрочено за 10 февруари 2023 г.

Популярна тема