8 игри с отворен свят през 2022 г., които да очакваме с нетърпение

Съдържание:

8 игри с отворен свят през 2022 г., които да очакваме с нетърпение
8 игри с отворен свят през 2022 г., които да очакваме с нетърпение
Anonim

Xenoblade Chronicles 3

Дата на издаване: 29 юли

Първият е Xenoblade Chronicles 3, който все още е в графика. Тази JRPG включва огромен отворен свят, на който да се наслаждавате на Nintendo Switch. Играта трябва да бъде пусната на 29 юли, няколко месеца по-рано, отколкото Nintendo смяташе първоначално.

Тъй като играта е ексклузивна за Switch, това незабавно носи и най-голямата спънка. Xenoblade Chronicles 3 също е директно най-грозната игра с отворен свят в този списък (въпреки че Pokémon също прави сериозен опит за това заглавие). Switch просто не може да се конкурира с графичното великолепие, което е възможно на други конзоли (от следващо поколение).

Въпреки това, играта не бива да се подценява, защото разработчикът Monolith Softh е майстор в разработването на дълбока история, тясно свързана със световете, в които бродите. В последната част правите това с група от шестима членове, водени от Ноа и Мио. Добавете към това уникалната бойна механика на Xenoblade и ще имате огромно приключение, на което да се насладите.

Image
Image

Saints Row

Дата на издаване: 23 август

Volition иска да поднови с най-новата част от поредицата Saints Row. Следователно играта, която е насрочена за 23 август, не е пета част, а действително рестартиране. Резултатът е напълно нова обстановка, както и нова банда за изграждане.

Santo Ileso е новото игрище, където изграждате своята банда, докато три престъпни организации вече присъстват. От вас зависи да поискате деветте района, които съставляват Санто Илесо, за да станете крал на подземния свят. За целта ще имате тонове оръжия и коли в арсенала си, заедно с красива база, която вие, заедно с вашия герой и последователи, можете да персонализирате според желанието си.

Image
Image

Gotham Knights

Дата на пускане: 25 октомври

Семейството Батман става все по-горещо в Gotham Knights, следващото заглавие в този списък с най-добрите игри с отворен свят през 2022 г., които да очакваме с нетърпение. В тази игра от Warner Bros. Монреал, ще влезете в битка с прословутия Court of Owl, подземна организация, която контролира Gotham от сенките. В комиксите тайната организация се оказа отлично предизвикателство за Батман, но в играта нещата са малко по-различни. Батман е мъртъв и затова останалите членове на семейство Прилепи трябва да решат проблемите.

В играта получавате четирима членове на семейството под бутоните: Batgirl, Nightwing, Red Hood и Robin. За разлика от предишните заглавия на Batman, Gotham Knights получава повече RPG елементи в допълнение към Gotham City с отворен свят. По този начин можете да повишите нивото на вашите герои и играта също е кооперативна. Дали това е добър избор, предстои да видим, когато играта излезе на 25 октомври.

Image
Image

God of War Ragnarok

Дата на пускане: 9 ноември

Преминаваме към играта, която очакваме с най-голямо нетърпение, когато става дума за игри с отворен свят. God of War Ragnarok е името на звяра, дългоочакваното продължение на God of War (2018). Докато тази част все още може да се класифицира като екшън RPG, най-новата част изглежда още по-голяма и по-амбициозна.

Световете изглежда стават по-големи от всякога и се очаква да бъдат намерени повече елементи от отворен свят. Разбира се, заглавието от 2018 г. вече имаше заглавието от 2018 г. до известна степен чрез редица странични куестове, колекционерски предмети, които ви позволиха да коригирате стила на игра на Kratos и линия на мисии, която създаде втората част под формата на Valkeries.

Вероятно втората част ще направи тази стъпка напред, защото God of War Ragnarok най-вероятно ще представи Асгард. Скандинавската империя на Тор и Один вече беше дразнена много в първата част, но сцената след кредита на част 1 ясно показва, че Тор ще играе голяма роля в част 2. Ако наистина започнем да изследваме Асгард, това е преди играта. ръка, че срещаме и набор от герои, които може просто да се нуждаят от шепа помощ, карайки играта внезапно да се отвори със странични куестове.

Image
Image

Pokémon Scarlet & Violet

Дата на пускане: 18 ноември

Game Freak е зает през 2022 г. Тази година разработчикът няма да пусне една, а две игри Pokémon. След като Pokémon Legends Arceus се появи в началото на тази година, Pokémon Scarlet (и Violet) е планиран за тази есен. За разлика от Legends Arceus, тази игра ще бъде истинска игра с отворен свят. Ето как разработчикът го изяснява.

Играта Switch обещава да представи напълно ново поколение, пълно с нови покемони за улавяне. Между другото, може да се каже, че тази игра все още може да вземе титлата на най-грозната игра с отворен свят в този списък. В крайна сметка Game Freak не е известен със своите графични изкуства. Играта обаче ще получи пълен кооператив за 4 играчи, също съвсем нова функция за серията Pokémon.

Image
Image

Наследството на Хогуортс

Дата на пускане: Q4 2022

Hogwarts Legacy вече е обозначен като игра с отворен свят от самия разработчик Avalanche Software и ние разбираме защо. Можете да изследвате целия Хогуортс с персонализиран герой, включително някои добре познати места извън замъка. Местата, които откривате, също са пълни с тайни за откриване и няма да се изненадаме, ако получим безброй странични мисии от професори и други съученици.

В допълнение, Hogwarts Legacy предлага изобилие от ролеви елементи, които ви дават още повече свобода да персонализирате себе си като петогодишен магьосник. Удивително е, че отвореният свят се състои само от няколко места, въпреки че едно от тях разбира се е магически замък с доста етажи и дори ужасяващо подземие.

Image
Image

Аватар: Границите на Пандора

Дата на издаване: 2022

Почти запазихме най-мистериозното заглавие за накрая. Става дума за новата игра на Ubisoft, разработена от Massive Entertainment. В тази екшън-приключенска игра с отворен свят вие поемате контрола над Na'vi, докато пътувате през Западната граница, изцяло нов регион от света на Аватар, представен за първи път на екрана от Джеймс Камерън през 2009 г.

Ubisoft все още не е обявила дата на пускане на играта и също не сме видели много от заглавието по отношение на визуални ефекти. Това може скоро да се промени. Ubisoft ще присъства по време на Gamescom 2022, където може да видим повече от играта.

Фактът, че Avatar: The Way of Water, продължението на филма от 2009 г., е планиран за края на годината, също говори в полза на Avatar: Frontiers of Pandora. Вероятно Ubisoft иска да планира пускането около пускането на филма. След успеха на The Witcher в Netflix е ясно, че можете да спечелите много нови фенове по този начин и играта продава няколко милиона допълнителни копия.

Image
Image

Отложено - Отложено

Дата на издаване: беше 11 октомври 2022 г., сега 23 януари 2023 г.

Forspoken е може би най-странната, когато става въпрос за игри с отворен свят, които идват през 2022 г. В това заглавие, публикувано от Square Enix, вие играете като Фрей, която се озовава в магически свят, където внезапно има специални сили. С тези сили можете например да взривявате нещата с мислите си, но също така имате опцията да се движите изключително бързо през света.

В Атия Фрей се сблъсква с Тантас, раса, която управлява като тирани над магическия свят. Фрей просто иска да се върне у дома (Ню Йорк) и как ще направи това, предстои да видим. Не можете да разберете на 11 октомври, защото играта вече е отложена за 23 януари 2023 г. Тогава излиза тази игра от Luminous Productions, разработчик на Final Fantasy XV.

Популярна тема