5 причини да искаме да видим Наследството на Хогуортс през 2022 г

Съдържание:

5 причини да искаме да видим Наследството на Хогуортс през 2022 г
5 причини да искаме да видим Наследството на Хогуортс през 2022 г
Anonim

Добра година за Хари Потър

2022 вече започва чудесно за феновете на Хари Потър. На 1 януари се появи среща на различни актьори от филмите за Хари Потър. Fantastic Beasts: The Secrets of Dubledore също ще излезе тази година. Това е третата част от поредицата „Фантастични животни“.

Пусването на голяма игра тази година, която се развива в света на Хари Потър, само ще направи това по-добро. От друга страна, това може да е много „съдържание за Хари Потър“за една година, така че може да помислите за разпространението му?

Image
Image

Много шум около играта

Много хора очакват с нетърпение Hogwarts Legacy. Играта ще се играе в голям отворен свят, в който можете самостоятелно да откриете света на Хари Потър. Като играч ще се сблъскате с области, които познавате от филмите и книгите, но има и съвсем нови области за откриване.

Това дава шанс на играчите да научат много повече за света. Нямате тази свобода, докато четете книги или гледате филми. Можете също така да изберете свой собствен път. Вие сте чирак в Хогуортс и изборите, които правите, в крайна сметка влияят на това какъв магьосник ще станете.

Image
Image

Вече отложено

Миналата година Howarts Legacy вече беше отложено. Причината за това не е сериозен проблем, възникнал изведнъж. WB Avalanche, студиото зад играта просто се нуждаеше от повече време. Това не е незабавен проблем, защото не искате повторение на Cyberpunk 2077. Една игра наистина трябва да бъде завършена, въпреки че пускането не трябва да се отлага всеки път.

Понастоящем играта все още е планирана да бъде пусната през 2022 г., въпреки слуховете, че заглавието ще бъде отложено за 2023 г. Да се надяваме, че това няма да се случи и все още можем да започнем тази година с Hogwarts Legacy!

Image
Image

Играта както е обещана?

Въпреки че все още има много мистерия около играта, тя изглежда е добра игра. Като играч изглежда, че ще ви бъде дадена огромна свобода. Дали ще изпълни всичките си обещания, разбира се, предстои да видим. Във всеки случай смятаме, че е време да не отлагаме отново и просто да пуснем играта на пазара тази година! Защото не искате играчите да губят интерес, нали?

Препоръчано: