5 магически функции, които Hogwarts Legacy трябва да има

Съдържание:

5 магически функции, които Hogwarts Legacy трябва да има
5 магически функции, които Hogwarts Legacy трябва да има
Anonim

Игрите на Хари Потър сме гледали достатъчно пъти. Когато поредицата от книги беше направена във филм през 2001 г., скоро последваха редица игри. С появата на повече игри качеството продължи да пада, след което игрите на Хари Потър дори изчезнаха напълно. Сега е време отново да се потопите в света на магьосниците с Hogwarts Legacy, при условие че играта има тези пет магически функции.

1. Влияние на вашата къща

Един от най-страхотните аспекти на Hogwarts Legacy е, че можете да изберете в коя къща да седите. В зависимост от вашия избор ще бъдете в Грифиндор, Слидерин, Рейвънклоу или Хафълпаф. Надяваме се, че това има огромно влияние върху самата игра, защото това веднага би направило играта привлекателна за повторение.

Местоположението на общите стаи на къщата е напълно различно в Хогуортс, така че вероятно ще се окажете на различни места в зависимост от избора на къща. Предполага се, че ще срещнете и други ученици и въз основа на това се надяваме да получим други странични мисии. По този начин наистина започвате да усещате влиянието на вашия дом.

Image
Image

2. Надпревара за Купата на Къщата

Като продължение на нашата първа магическа функция, която искаме да видим, ние също искаме състезание за Купата на къщата. В първите два филма видяхме, че това е голяма част от филмите за Хари Потър. Ние също искаме да видим това преведено в играта.

Нека събираме точки, като откриваме тайни в света или изпълняваме странични мисии. По този начин има допълнителна стойност, свързана с откриването на Хогуортс и всички налични места около него. Най-страхотното нещо дори може да бъде, ако това е свързано с онлайн елемент, където събирате точките заедно с други членове от вашата къща.

Image
Image

3. Специализация по предмети

Вие играете в играта като петокурсник, който отива в Хогуортс, така че след години на обучение имате редица елементи, в които вашият герой превъзхожда. Точно както по време на магьосническите приключения на Хари, би било повече от логично да можете да специализирате в определени предмети, като отвари или например ботаника.

Играта все пак е RPG с отворен свят, така че би било странно тази функция да липсва. В края на краищата, в геймплея това може да се превърне в получаване на допълнително HP обратно от домашно приготвени отвари или намиране на повече занаятчийски материали, ако сте добри в ботаниката. Така че това ще задълбочи геймплея и ако вярваме на трейлърите, този елемент ще се появи в определена форма.

Image
Image

4. Куидич

Разбира се, куидичът не трябва да липсва. Този спорт е също толкова важен за магьосниците, колкото футболът за обикновения холандец. Позволяването да играят куидич следователно е съществена част от учениците в училище за магьосници.

Разбира се, тази функция трябва просто да присъства в играта, което би било страхотно, ако можете да играете Куидич онлайн срещу други играчи. Изглежда, че само това не е опция. Ето защо бихме се задоволили и със състезание, в което можете да участвате по време на самата история.

5. Тайна награда

Скриването на тайна награда в Hogwarts Legacy би било най-добрата магическа функция за играта. Досега разработчикът Avalanche Software постоянно споменава, че откриването на тайните на Хогуортс ще играе важна роля. Крайният начин да направите това е да прикачите тайна награда към това.

Avalanche Software, например, може да има специална награда за откриване на всички тайни в играта. Помислете да измислите свое собствено заклинание, което можете напълно да персонализирате, точно като вашия герой. Друга тайна награда, разбира се, също е възможна, но възможността да изразите себе си напълно чрез заклинание би било черешката на пословичния тиквен пай!

Hogwarts Legacy излиза някъде през 2022 г. на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и PC.

Популярна тема