Това е най-продаваната игра за 2022 г. досега

Съдържание:

Това е най-продаваната игра за 2022 г. досега
Това е най-продаваната игра за 2022 г. досега
Anonim

Според GfK, Pokémon Legends Arceus е най-продаваната игра в Европа от 2022 г. досега. Това не важи само навсякъде, защото играта също често е на върха в отделните страни. В не по-малко от единадесет от 19-те изследвани държави, включително Холандия, Pokémon Legends Arceus е най-продаваната игра.

Числата две и три бяха гледани в цяла Европа Horizon Forbidden West и FIFA 22. Други популярни игри бяха Elden Ring и Cyberpunk 2077. Холандия леко се отклонява от средното в челната тройка. Тук Mario Kart 8 Deluxe е на второ място и виждаме само Horizon Forbidden на запад на трето място.

Image
Image

Pokémon Legends Arceus по-популярен ли е от Elden Ring?

Резултатите от това проучване може би са донякъде поразителни. По-рано тази година имаше множество доклади за това колко добре се справя Elden Ring по отношение на продажбите. Покемон затвори ли безшумно дупката?

Прочетете също: Elden Ring доминира продажбите в PlayStation Store

Въпреки че разликата между Pokémon и Elden Ring никога не е била толкова голяма (доколкото знаем към този момент), има и друго обяснение за резултатите от това изследване. GfK разглежда само физическите продажби. Тъй като Elden Ring и много други популярни заглавия също отбелязаха добри резултати в Steam, например, резултатите ще бъдат различни, ако включите дигиталните продажби.

Популярна тема