Актуализация - Опаковано с Elden Ring Collectors Edition отново налично

Съдържание:

Актуализация - Опаковано с Elden Ring Collectors Edition отново налично
Актуализация - Опаковано с Elden Ring Collectors Edition отново налично
Anonim

Актуализация 2 - Elden Ring Collector's Edition отново налично

Ако все още не сте успели да поръчате колекционерското издание на Elden Ring, имате още един шанс в bol.com! Бъдете бързи, преди всичко да е изчезнало отново.

Актуализация - Колекционерското издание на Elden Ring е налично отново

Ако все още не сте успели да поръчате предварително колекционерското издание на Elden Ring, трябва да действате бързо сега. Най-доброто издание на Elden Ring е налично отново на bol.com. Така че побързайте, ако искате да получите колекционерското издание на новата игра от FromSoftware!

Image
Image

Оригинална публикация по-долу:

Най-добрата версия за фен на дадена игра, разбира се, е Collector's Edition, при условие че издателят излезе с версия, която е още по-натъпкана с готини неща - като пълното Ellie Edition на The Last of Us Part 2 Добри новини за феновете на Elden Ring, защото специалното колекционерско издание на играта вече може да бъде поръчано отново.

Забележка: Колекционерското издание е почти разпродадено

В Elden Ring Collector's Edition разбира се ще намерите физическа версия на играта, но вниманието първо ще бъде привлечено от висока 23 сантиметра статуя на Маления, „Острието на Микела“. Кутията също ще съдържа ексклузивен Steelbook, артбук от не по-малко от четиридесет страници, цифров саундтрак и съдържанието на Launch Edition. Последният включва тъкана нашивка, арт картички, стикери и плакат. Достатъчно екстри за намиране за феновете.

Изследвайте отворения свят в Elden Ring

В Elden Ring този път играчите поемат контрола над Tarnished, неназован герой, който трябва да търси Member Ring и да стане Elden Lord. Разбира се, това е много по-лесно да се каже, отколкото да се направи, защото FromSoftware обикновено не прави лесни игри. По време на приключението ще трябва да се изправите отново срещу орди от нормални врагове и извисяващи се босове, където често ще умирате.

Светът на Elden Ring също е специален в сравнение с игрите Dark Souls. Първо, този път това е отворен свят, който можете да изследвате сами. Но самата легенда също е специална, защото не само режисьорът Хидетака Миязаки е допринесъл за нея, но и Джордж Р. Р. Мартин, авторът на Игра на тронове.

Тази статия е актуализирана на 19 юли 2022 г.

Популярна тема