Топ 5 на най-добрите игри за игра на Lenovo Legion 7

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите игри за игра на Lenovo Legion 7
Топ 5 на най-добрите игри за игра на Lenovo Legion 7
Anonim

Lenovo Legion 7 разполага с впечатляващи спецификации, така че можете да играете всички игри до насита. Това затруднява избора на заглавия, които наистина трябва да играете. Изброихме най-добрите игри на Lenovo Legion 7 за вас:

Image
Image

1. Elden Ring

Разработчик: FromSoftware

Започваме с Elden Ring, най-новата игра от FromSoftware. Студиото е известно през 2022 г. като великият майстор на съвременните ролеви игри и поставя ново перо в цилиндъра с Elden Ring. Този път студиото предлага отворен свят, който е толкова гигантски и разнообразен, че се изгубвате в The Lands Between заради несравнимата му красота.

Това не е упрек, защото нищо не е толкова прекрасно, колкото пълното потапяне в този твърд свят, пълен с предизвикателства. Elden Ring предлага предизвикателство, където и да сте под формата на безброй врагове, които правят живота ви нещастен. Няма по-добро чувство от това, когато победиш голям шеф. Особено когато правите това при 60 fps, които Legion 7 прави възможно.

2. Forza Horizon 5

Програмист: Playground Games

От The Lands Between преминаваме към виртуално Мексико, игралната площадка на състезателната игра Forza Horizon 5. Playground Games свършиха най-добрата си работа досега с петата част от поредицата Forza Horizon. Това състезателно заглавие е толкова пълно с дейности, че можете да запълните безброй пътувания с влак с остро качество на изображението.

Играта изглежда остра като бръснач във всяка ситуация, докато вие изживявате играта с 2K качество на изображението. Технически погледнато, 1440p не е, защото Legion 7 ви предлага 16-инчово съотношение на страните. В допълнение към това качество като бръснач, можете да играете с честота на кадрите до 240 кадъра в секунда по време на всяко състезание, защото екранът на Legion 7 може да се справи с това. При настройки Ultra можете да се насладите на 75 fps.

Image
Image

3. Cyberpunk 2077

Програмист: CD Projekt RED

Тази висока честота на опресняване също е много добра с третото заглавие в този списък. Искате да играете Cyberpunk 2077 с възможно най-високата честота на кадрите, а Legion 7 предлага 50 fps в Cyberpunk. В крайна сметка това е шутър от първо лице във футуристичен свят, в който вашето тяло и мозък почти се сливат с технологията.

Прочетете също: Всичко, което трябва да знаете за Lenovo Legion 7

Нощният град е жив и пълен със страхотни тайни за откриване. Този футуристичен отворен свят блести с дъга от цветове, които се проявяват в Legion 7. Това е свързано с невероятно високо съотношение на контраст и пикова яркост от 500 нита, което ви позволява да виждате всичко ясно, докато си проправяте път по улиците на Night City.

Image
Image

4. Total War: Warhammer 3

Програмист: Creative Assembly

Неотдавнашна най-добра игра, която не трябва да пропускате, е Total War: Warhammer 3. Играта от Creative Assembly е шедьовър на стратегическата война, специално насочена към компютърни играчи. RTS е също толкова грандиозен и бомбастичен, колкото и предишните части, но се отличава с експерименталните нововъведения, въпреки че не са по вкуса на всеки.

Това, което прави тази игра особено блестяща на Legion 7, е впечатляващата война. Тъй като толкова много герои се състезават помежду си с един замах на вашия екран, много се иска от силата под капака. Следователно фактът, че Legion 7 успява да направи това без битка с отлична скорост на кадрите, е изключително приятен.

Image
Image

5. Бог на войната

Завършваме с God of War, играта за PS4, която също излезе на компютър по-рано тази година.

Когато играта беше пусната през 2018 г., екшън ролевата игра бързо беше определена като една от най-добрите игри на годината. Разработчикът Santa Monica Studios постигна това чрез комбинация от страхотен геймплей, бомбастично насилие с огромни пропорции и всичко това обвито в изненадващо интимна история между баща Кратос и син Атреус. Играта играе като чар на компютър и е задължителна за всеки, който харесва добро екшън заглавие.

Например, играта е оборудвана с нова бойна система, която прави действието много по-забавно, защото преживявате насилието много по-близо. Във всеки случай възможността да играете играта в движение е огромно удоволствие, особено на Lenovo Legion 7.

Тази статия е в сътрудничество с Lenovo.

Популярна тема