Най-добрите PS5 игри от 2022 г. досега

Съдържание:

Най-добрите PS5 игри от 2022 г. досега
Най-добрите PS5 игри от 2022 г. досега
Anonim

5. Gran Turismo 7

Стартираме с летящ старт с Gran Turismo 7, най-новия флагман от Polyphony Digital. Sim racer на Japanese Studio изглежда като ябълката на състезателните фенове на PlayStation 5 и има защо. За пореден път Polyphony не пести усилия, за да внесе най-малките детайли в песента.

Това също се усеща добре в прекрасния геймплей, който гарантира, че вие като Макс Верстапен преминавате през безброй писти в красиви състезателни коли. Все пак има петно върху състезателната игра, а именно фактът, че Polyphony беше доста агресивен с микротранзакциите. В момента студиото все още плаща сметката за това, което означава, че играта завършва на пето място.

Gran Turismo 7 вече е достъпна за PlayStation 4 и PlayStation 5. Прочетете пълния ни преглед тук!

Image
Image

4. Destiny 2: Кралицата на вещиците

Не се случва често играчите на Destiny 2 да са доволни от нови разширения, но с The Witch Queen това най-накрая беше там. Общността на Destiny 2 напълно се наслаждава на новата кампания, която може да бъде закупена като разширение към безплатната базова игра. Разширението разказва страхотна нова история, която е сравнително лесна за следване от новите играчи, докато феновете от самото начало бяха възнаградени с предания, които ще бъдат доразвити през следващите години.

Освен това разширението донесе добре дошли допълнения под формата на система за изработка, набор от нови оръжия и страхотно, мистериозно местоположение под формата на Тронната зала. The Witch Queen доказва, че Bungie не са забравили как да направят фантастична игра. Добавете към това куп страхотни песни, които искате да продължите да звучите в ушите си, и имате игра, която не можете да се наситите на PS5.

Destiny 2: The Witch Queen вече се предлага на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC. Прочетете пълния ни преглед тук!

Image
Image

3. Сифу

Sifu е най-малко известната в този списък с най-добрите PS5 игри за 2022 г., но това не казва много. По отношение на качеството, играта се издига над много големи AAA игри благодарение на феноменалната концепция. В играта искате да отмъстите на банда като млад студент по бойни изкуства, но всеки път, когато бъдете победен (да се чете: умрете), вие остарявате експоненциално.

Sifu е битка ем-ъп игра, в която трябва да станеш добър и да се обучиш, за да получиш перфектна игра, в която преминаваш всички нива наведнъж, без да си супер стар. По-високата възраст ви прави по-силен, но също така имате по-малко здраве, докато не станете твърде стари, за да остарявате експоненциално. Тогава играта свършва и трябва да започнете всичко отначало.

Sifu вече се предлага на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC.

Image
Image

2. Elden Ring

Говорейки за трудни игри, номер две в нашия списък с най-добрите PS5 игри за 2022 г. досега е Elden Ring. Новата игра на FromSoftware печели на XGN заради един феноменален свят с много свобода да правиш каквото искаш. В The Lands Between сте свободни да изследвате и единственото ограничение е вашият собствен таван в битките.

FormSoftware отново се отличи със стабилна бойна система, която изисква много от своите играчи. Въпреки това са добавени редица опции, които леко намаляват трудността, така че да можете да преминете през играта по-лесно. Играта просто не успява да спечели първото място, защото технически все още има доста място за подобрение на PlayStation 5.

Elden Ring вече се предлага на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC. Прочетете пълния ни преглед тук!

Image
Image

1. Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West е най-добрата игра, която можете да получите за платформата досега през 2022 г. Тази игра с отворен свят може да се намери само на PlayStation 4 и PlayStation 5, където очевидно е изключително красива на последната платформа. Играта върви като чар от началото до края с брилянтно 4K качество на изображението при 30 кадъра в секунда, но играе още по-добре, когато изберете динамична резолюция със стабилни 60 кадъра в секунда.

Това ви позволява да изживеете битки срещу гигантски машини по феноменален начин, докато сте постоянно заслепени от красиви, динамични места и запомнящи се гледки, които ще помните дълго време. Добавете към това страхотна научно-фантастична история, пълна със забавни обрати и странични мисии, които навлизат в света по възхитителен начин и е лесно да разберете защо Guerrilla получи толкова много признание за втората част от поредицата Horizon. Въпреки факта, че използваната форма на отворения свят вече започва да показва някои бръчки.

Horizon Forbidden West вече е достъпна за PlayStation 4 и PlayStation 5. Прочетете пълния ни преглед тук!

Най-добрите PS5 игри от 2022 г. досега

Това са най-добрите игри за PS5 за 2022 г. досега. Ако се интересувате от откриването на още повече игри за PS5, имате късмет, защото сме събрали и топ 10 на най-добрите игри за PS5 за вас. Пропуснахме ли заглавие, което смятате, че трябва да бъде в списъка? Кажете ни в коментарите по-долу!

Популярна тема