Най-добрите игри с отворен свят за 2022 г. досега

Съдържание:

Най-добрите игри с отворен свят за 2022 г. досега
Най-добрите игри с отворен свят за 2022 г. досега
Anonim

5. Страните на чудесата на малката Тина

Започваме този списък с Tiny Tina's Wonderlands, спин-офът на добре познатата поредица Borderlands. Това е първото заглавие, което ясно показва, че Gearbox може да изглежда по-широко от просто Ловците на трезори, които търсят съкровища, като например поставят Tiny Tina в светлината на прожекторите. Нахалната тийнейджърка може да говори твърде много по време на игра, но това й е простено благодарение на възхитителния геймплей, който все още е типично Borderlands.

Можете да стреляте с безброй оръжия, въпреки че вече не спирате дотук. Този път ще имате и магически оръжия и оръжия за меле, с които да биете врагове в свят, който никога не става скучен. Книгата с приказки, която Tiny Tina представя със сос Dungeons & Dragon, осигурява фантастично разнообразие всеки път, докато непрекъснато се опитвате да намерите тайните предмети в света.

Tiny Tina's Wonderlands вече се предлага на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC. Прочетете пълния ни преглед тук!

Image
Image

4. Dying Light 2

Четвъртото място в този списък е заето от Dying Light 2. Тази игра с отворен свят от Techland се появи в началото на февруари в доста лошо състояние и това директно е една от причините играта да е малко по-надолу в този списък списък с най-добрите игри с отворен свят за 2022 г. Играта не беше една от най-добрите при стартирането.

Междувременно имаше много корекции и играта е много по-добра за игра. Всеки може да бъде доволен от това, защото геймплеят на Dying Light 2 е прекрасен. Techland отново показа, че системата за пътеки е несравнима и до голяма степен носи изживяването. В страхотен, страховит отворен свят като този на Dying Light 2 вие правите това с голямо удоволствие.

Dying Light 2 вече е достъпна за PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC. Прочетете пълния ни преглед тук!

Image
Image

3. Pokemon Legends: Arceus

Традиционната игра с отворен свят не е Pokémon Legends: Arceus. Всъщност самият Game Freak дори не нарича играта игра с отворен свят, но сосът на отворения свят капе от всички страни на Pokémon Legends: Arceus. Играта е силно вдъхновена от The Legend of Zelda: Breath of the Wild и като играч със сигурност имате възможност да изследвате Хисуи много.

В това заглавие на Pokémon имате напълно различна цел от предишните заглавия. Този път целта всъщност е да завършите своя Pokédex, докато изпълнявате много забавни и странни странични мисии, които изпълват света с индивидуалност. Графично играта оставя много да се желае и в този списък с най-добрите игри с отворен свят за 2022 г. тя със сигурност е най-добрият избор на майка.

Pokémon Legends: Arceus вече се предлага на Nintendo Switch. Прочетете пълния ни преглед тук!

Image
Image

2. Horizon Forbidden West

Най-красивото на Moeder може да бъде намерено на второ място. Horizon Forbidden West е името на най-красивата игра с отворен свят за 2022 г. и това не е изненадващо. Холандските партизански игри създадоха красив, необятен свят, пълен с естествено великолепие. Миксът от футуристични механични създания е в пълен контраст със свят, обрасъл от природата, и заедно създават игра, в която стартирате Photo Mode толкова често, колкото всъщност играете играта.

Следователно можете да играете за добри 60 часа, преди да наближите края на Horizon Forbidden West. Дори тогава все още има какво да направите под формата на странични мисии и арена с много предизвикателства, които ви очакват. И все пак най-голямата причина тази игра да вземе среброто в списъка с най-добрите игри с отворен свят за 2022 г. е фактът, че има толкова много за откриване за историята на този дистопичен свят, който е толкова фантастичен за изследване.

Същото важи и за различните фракции, които срещате по пътя си като Алой. Като накарате червенокосата героиня да премине през всяка странична мисия, ще създадете толкова много нови приятели и отново ще преживеете много истории, които допълнително оживяват света. Вярно е, че самата структура на отворения свят става малко остаряла, но няма игра, която да се представя по-добре от Horizon Forbidden West.

Horizon Forbidden West вече е достъпна за PlayStation 4 и PlayStation 5. Прочетете пълния ни преглед тук!

Image
Image

1. Elden Ring

Златният медал, когато става въпрос за най-добрите игри с отворен свят за 2022 г. досега, е Elden Ring. Новото заглавие на FromSoftware се фокусира върху изследването на гигантския свят, предоставяйки освежаващо изживяване за безброй играчи, в които да се загубят. The Lands Between е пълен с (мъчителни) врагове, които лесно могат да ви съборят и представляват истинско предизвикателство.

Въпреки че играта можеше да даде малко повече яснота тук и там, за да даде на играчите нещо, за което да се хванат, хардкор играчите също намират за предизвикателство това, че FromSoftware не насочва играчите в нищо. Ясно е, че разработчикът е предпочел да прекара времето си в създаване на подробни анимации и модели, които правят битката толкова страхотна. Следователно това е върхът на изживяването, където можете лесно да отделите 100 часа, преди да наближите края на играта.

Elden Ring вече се предлага на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC. Прочетете пълния ни преглед тук!

Най-добрите игри с отворен свят за 2022 г. досега

Това са най-добрите игри с отворен свят за 2022 г. досега. Ако се интересувате от откриването на големи, готини светове, не пропускайте тези игри. Пропуснахме ли заглавие, което смятате, че трябва да бъде в списъка? Кажете ни в коментарите по-долу!

Тази статия е публикувана първоначално на 21 май 2022 г.

Популярна тема