5-те най-добри игри с отворен свят за игра на MSI Pulse GL66

Съдържание:

5-те най-добри игри с отворен свят за игра на MSI Pulse GL66
5-те най-добри игри с отворен свят за игра на MSI Pulse GL66
Anonim

God of War (2018)

Започваме с God of War (2018), когато говорим за най-добрите игри с отворен свят, които да играете на Pulse GL66. Въпреки че някои имат съмнения относно жанра на най-новата част на God of War, ние наричаме това заглавие от Santa Monica Studios игра с отворен свят. Безбройните пътувания във фантастично проектирания свят гарантират това.

Кратос може да не иска да прави странични куестове, но с добра награда той със сигурност ще се появи. Освен това има много тайни, които можете да откриете, като изследвате света като изследовател. Като цяло, има повече от достатъчно, за да поставите печата на отворения свят върху това изпълнено с екшън заглавие, което работи добре при 90 кадъра в секунда с включен DLSS и в комбинация с високи настройки на MSI Pulse GL66.

Image
Image

Вещерът 3: Див лов

Не е тайна, че The Witcher 3 Wild Hunt е една от най-добрите игри с отворен свят за последното десетилетие. Седем години след издаването му, това все още е заглавие, към което обичаме да се връщаме заради масивната история и набор от герои, които сме обикнали толкова много. В допълнение, играта CD Projekt RED се радва на художествен стил, който все още изглежда невероятно благодарение на красива, жизнена цветова палитра.

Можехме, разбира се, да изберем другия флагман на полското студио, но тъй като Cyberpunk 2077 все още е хит и пропуск на компютър в зависимост от това колко добър е хардуерът, решихме да изберем The Witcher 3 Wild Hunt.. Тъй като това е малко по-старо заглавие, то може да работи по-лесно и при по-високи настройки на Pulse GL66. Получавате хубави 73 кадъра в секунда с Ultra настройки и 1080p.

Red Dead Redemption 2

Ако говорите за най-добрите игри с отворен свят, не забравяйте Red Dead Redemption 2. Този шедьовър показва като никой друг как да изживеете реалистичен свят във виртуална форма. Историята на Артър Морган е брилянтна и ултра-реализмът на каубойския живот е направен по-добре в нито една игра, отколкото в най-новото заглавие на Rockstar Games.

Фактът, че Pulse GL66 също работи добре с 63 fps, ако изберете високи настройки с резолюция 1080p, е много хубав. Ако искате да увеличите резолюцията, това е добре. С високи настройки стигате до 54 кадъра в секунда, докато най-високите настройки задават скоростта на кадрите малко по-ниска, а именно 47 кадъра в секунда. Лично ние препоръчваме най-високите настройки в комбинация с резолюция 1080p, защото постоянно сте около 57 fps.

Image
Image

Far Cry 6

Far Cry 6 успя да направи поредицата доста добре въпреки смесените отзиви. След пета част, която за мнозина пропусна целта поради посредствена история, шеста част представя актьора Джанкарло Еспозито като главния злодей. Той играе ролята много убедително и тропическата обстановка на Яра е много популярна.

По отношение на дейностите, няма недостиг в шестата част на играта, въпреки че това също може да е препъникамъкът на заглавието. Може да има твърде много работа, което може да направи стрелбата тук и там малко скучна. Ако не можете да се наситите на добър FPS в отворен свят, можете поне да очаквате кадрова честота около 90 при Ultra Settings в 1080p на Pulse GL66.

Image
Image

Elden Ring

Завършваме с най-новата версия на този списък. Разбира се, имаме предвид Elden Ring. Тази игра на FromSoftware донесе истинска революция за компютърните геймъри, като комбинира стабилна битка с невероятно голям свят, в който сте свободни да отидете където искате. Единственото ограничение е колко добър си в побеждаването на безбройните врагове.

  • Вземете Elden Ring тук за 41,75 евро!

Дори и да получите MSI Pulse GL66, със сигурност можете да се насладите на това великолепно заглавие. Играта върви гладко при 60fps с Ultra Settings при 1080p. Можете също така да изберете QHD резолюция, нещо, за което Pulse GL66 също е подходящ. След това получавате кадрова честота от 57, което все пак е повече от добре за перлата, която носи името Elden Ring.

Любопитни ли сте за MSI Pulse GL66?

Сега любопитни ли сте какво може да предложи MSI Pulse GL66? Тогава не е нужно да се притеснявате. Разгледахме лаптопа отблизо, както можете да видите във видеото по-горе. Можете също така да прочетете подробно прегледа тук.

Популярна тема