Повече доказателства за винаги на дисплея на iPhone 14

Съдържание:

Повече доказателства за винаги на дисплея на iPhone 14
Повече доказателства за винаги на дисплея на iPhone 14
Anonim

Много разработчици за продукти на Apple вече работят с Xcode 14, среда за разработка специално за софтуер на устройства на Apple. Най-новата бета версия на Xcode 14 изглежда отново е изтекла нова функция на iPhone 14.

Става публична тайна, че iPhone 14 ще има винаги включен дисплей и Xcode 14 вече се отнася и за тази функция. Разработчик, наричащ себе си rhogelleim в Twitter, установи, че визуализацията на SwiftUI изглежда много като нещо, представено от винаги на дисплея. Той публикува екранна снимка на своето откритие.

Тази снимка показва заключен екран на iPhone, който е много тъмен и прави цветната картина сива. Разработчикът Стив Мозер също може да постигне този ефект и също така показа, че всичко става по-ясно, когато събудите телефона от режим на заспиване. Всичко изглежда съвпада с предишни изтичания за това как ще изглежда винаги включената функция.

Какви нови функции ще получи iPhone 14?

iPhone 14 е почти тук и някои функции вече са изтекли. Например, камерите както на предната, така и на задната част на телефона се очаква да бъдат подобрени. За съжаление, някои от подобренията на iPhone 14 изглежда стават ексклузивни за моделите Pro.

Популярна тема