IPhone 14 връща старото име

Съдържание:

IPhone 14 връща старото име
IPhone 14 връща старото име
Anonim

Въпреки че според съобщенията Apple няма да пусне мини модел на iPhone тази година, ще има разлики в размера. iPhone 14 Pro получава по-голям вариант с iPhone 14 Pro Max, както при предишното поколение. Освен това ще има по-голям модел на обикновения iPhone.

По-рано имаше подозрения, че този по-голям iPhone, който не е Pro, ще бъде известен като iPhone Max. Но според източници от 9to5Mac това не е името, което Apple търси. Вместо това компанията ще избере да върне името iPhone Plus.

Името вече е забелязано върху опаковката на аксесоар. Въпреки че не е известно дали този аксесоар е истински, 9to5Mac успя да разбере, че iPhone 14 Plus наистина идва. Говори се, че Apple вече е съобщила на производителите на аксесоари през юли да не споменават iPhone 14 Max, тъй като компанията вече е знаела, че това име няма да бъде използвано.

Защо iPhone 14 Plus не се нарича iPhone 14 Max?

Беше очевидно, че по-голям iPhone ще се нарича „Max“, тъй като по-големият iPhone Pro също се нарича „Pro Max“. Не е известно какво е мисленето зад Plus, но може да е необходимо, за да се избегне объркване. Apple може да подозира, че думата Макс предполага Максимални спецификации за някои потребители. Премахването на праха от името Plus прави ясна разлика между „обикновен“iPhone, който е само малко по-голям, и модел Pro Max, който също е по-мощен.

Популярна тема