Beloved topper вече безплатно в Steam

Съдържание:

Beloved topper вече безплатно в Steam
Beloved topper вече безплатно в Steam
Anonim

Mafia става на 20 години и, разбира се, това не може просто да мине без да бъде отпразнувано. В Steam това се случва с грандиозна отстъпка за първата игра. Това е 100 процента отстъпка, известна още като безплатна.

Развиваща се през 1930 г., тази класика разказва историята на таксиметровия шофьор Томи Анджело. След като влиза в контакт с мафията, той става все по-замесен в организираната престъпност. Играта датира от 2002 г., но не е загубила популярността си.

Image
Image

„Mafia 4“също идва

Рожденият ден на Mafia също беше отбелязан по различен начин по-рано тази седмица. Предстои четвърта игра. Това най-накрая беше потвърдено от разработчика Hangar 13 след слухове за известно време.

Все още не е известно дали тази нова игра ще се казва Mafia 4. Има слухове, че това може да е предистория на съществуващата трилогия, което може да не направи Mafia 4 най-логичното заглавие. Това е добро извинение да играете първата Mafia безплатно сега. Все още можете да поискате играта безплатно до 5 септември, 19:00 ч., така че не чакайте твърде дълго!Тази публикация е актуализирана на 5 септември 2022 г.

Популярна тема