Ще правим вино с безплатната игра на Epic Games

Съдържание:

Ще правим вино с безплатната игра на Epic Games
Ще правим вино с безплатната игра на Epic Games
Anonim

Вино. Един може да му се наслади особено на тераса, друг мисли главно за френските хълмисти хълмове с редици и редици лозя, докато група производители с големи кошници поставят големите чепки грозде с лък в кошници на гърба си. Epic Games предлага идеално подходяща игра безплатно, особено за последната група. Hundred Days ви поставя начело на вашата собствена лозарска империя. Купувате имот, избирате какъв вид грозде искате да засадите, кога ще го берете и как можете да постигнете добре балансирано вино като краен резултат. След това пускате вашето домашно вино на пазара и се надявате да реализирате печалба, за да можете да продължите през следващия сезон и да изградите репутацията на собствената си марка вино.

Изискайте Сто дни тук безплатно в Epic Games Store

Не спира дотук. Тази седмица стартира и безплатната Battle Royale игра Realm Royale Reforged в Epic store. Тази игра е много подобна на добре познатата Fortnite и се опитва да завоюва собственото си място в сърцата на геймърите, което, предвид броя на играчите (повече от 20 милиона), изглежда успява. Всеки, който влезе в играта чрез стартовия панел на Epic Games преди 25 септември, ще получи безплатен DLC пакет Epic Launch Bundle. С този пакет играчите получават Death's Edge Assassin Skin, Boxerker Chicken Skin и Nogard Mount.

Вземете безплатния Realm Royale Reforged и безплатното DLC тук

Безплатни игри в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема