Това са холандските коментатори за F1 TV Pro

Съдържание:

Това са холандските коментатори за F1 TV Pro
Това са холандските коментатори за F1 TV Pro
Anonim

Страницата за поддръжка на F1 TV Pro наскоро беше променена, за да включва имената на холандските коментатори. Холандският коментар ще бъде предоставен от Алард Калф, Нелсън Валкенбург и Мелрой Хеемскерк. Ако този списък звучи познато, вероятно е защото е същият отбор като Viaplay.

Следователно F1 TV Pro ще поеме коментарния поток на Viaplay, но все още не е известно кога ще стане това. По-рано беше посочено, че холандският коментар ще бъде чут от юни. Следващото Гран при е през уикенда на 10, 11 и 12 юни, но дали F1 TV Pro ще предостави холандски коментар от този момент нататък, не е известно.

Коментарът на Viaplay е малко харесан

Viaplay не беше популярен като доставчик на рекорди във Формула 1 през последните три месеца. Голяма част от оплакванията са насочени към коментара, така че новината, че F1 TV Pro получава същия коментар, ще бъде разочарование за много зрители. Можете обаче да изберете да чувате коментари на друг език във F1 TV Pro.

Прочетете също: Ето как можете да отмените Viaplay и да превключите към F1 TV Pro

Нещо друго, което обикновено върви малко по-добре с F1 TV Pro, отколкото с Viaplay, е самият поток. Имаше толкова много оплаквания във Viaplay от началото на сезон F1, че Асоциацията на потребителите се намеси. Viaplay обещава да се подобри и създаде линия за оплаквания, но много зрители все още са скептични.

Популярна тема