Издаването на нова поредица от Междузвездни войни е значително отложено

Съдържание:

Издаването на нова поредица от Междузвездни войни е значително отложено
Издаването на нова поредица от Междузвездни войни е значително отложено
Anonim

В края на този месец беше насрочена предисторията на Rogue One Andor. Но за съжаление ще трябва да почакаме още малко за реалното пускане на сериала. Нов трейлър разкрива, че сериалът е отложен с три седмици.

Не се знае защо трябва да чакаме повече за Андор. Възможно е Disney и Lucasfilm да са решили първите три епизода да се гледат наведнъж. На новата премиерна дата тези три епизода ще се появят наведнъж, точно както първите два епизода на Оби-Уан Кеноби се появиха едновременно след отлагането на премиерата.

Прочетете също: „Бен Менделсон се завръща в поредицата Междузвездни войни Андор“

Какво има в трейлъра?

Самият трейлър не разкрива много за сериала, който не е бил обявен преди. Получаваме първия си поглед към Форест Уитакър, който се завръща като Saw Gerrera. Освен това трейлърът съдържа много спектакъл, който можете да гледате сами по-долу.

Какво представлява Андор?

Andor разказва историята на бунтовническия капитан Касиан Андор през годините, водещи до Rogue One. Чрез неговите приключения виждаме самото начало на Rebel Alliance. В момента има планирани два сезона, които заедно трябва да разкажат събитията от пет години. И двата сезона имат дванадесет епизода.

Популярна тема