Assassin's Creed Mirage официално обявена от Ubisoft

Съдържание:

Assassin's Creed Mirage официално обявена от Ubisoft
Assassin's Creed Mirage официално обявена от Ubisoft
Anonim

Минаха почти две години от излизането на Assassin's Creed Valhalla и обикновено можем да очакваме нова част от най-големия франчайз на Ubisoft по това време. Току-що беше много тихо от издателя около поредицата, въпреки че почти всяка седмица се появи нов слух за следващия Assassin's Creed.

Ubisoft сега най-накрая официално обяви Assassin's Creed Mirage. Компанията направи това чрез Twitter. Много информация все още не е разкрита, но Ubisoft ни уведомява, че ще получим повече информация на 10 септември. Повече информация ще бъде споделена в 21:00 часа холандско време.

Assassin's Creed обратно в Близкия изток

Във всеки случай, едно нещо е ясно и то е, че Assassin's Creed Mirage се връща към произхода на поредицата. Играта се развива в Близкия изток, точно както оригиналната игра.

Има много голям шанс главният герой да бъде Basim, който вече познаваме от Valhalla. От известно време се носят слухове, че новият Assassin's Creed ще се развива в Багдад и ще бъде предистория на Valhalla. Името на Mirage също изтече по-рано тази седмица и е свързано с предишни слухове за играта.

Популярна тема