STALKER 2 официално отложен за 2023 г. поради войната в Украйна

Съдържание:

STALKER 2 официално отложен за 2023 г. поради войната в Украйна
STALKER 2 официално отложен за 2023 г. поради войната в Украйна
Anonim

Руската инвазия в Украйна все още е в разгара си и причинява много проблеми не само на украинския народ, но и на други части на света. Например има опасения от голям глад в Африка и части от Азия поради недостига на зърно, което обикновено идва от източноевропейската страна.

Разбира се, много компании в Украйна също изпитват проблеми, включително разработчикът GSC Game World. Студиото е заето да работи по STALKER 2: Heart of Chornobyl, но наскоро реши да се премести в Чешката република, за да избяга от войната, причинявайки забавяне на разработката.

Чрез нов трейлър за играта, разработчикът обяви, че STALKER 2 е разбираемо отложен за 2023 г. През януари изданието вече беше отложено от април до края на 2022 г., тъй като GSC Game World предоставя възможно най-доброто опит за играчите, които искат да доставят.

Лов на съкровища в постапокалиптичен свят

Точно както в предишните игри на STALKER, играчите могат отново да изследват разрушената атомна електроцентрала в Чернобил и нейните околности. Обстоятелствата превърнаха региона в ад на земята, с мутирали чудовища и ядрени бури. Районът обаче е пълен и с търсени реликви, които привличат иманяри като мухи в буркан с мед. Създаване на главния герой.

Популярна тема