Проучване: „Холандците обичат да препиват“

Съдържание:

Проучване: „Холандците обичат да препиват“
Проучване: „Холандците обичат да препиват“
Anonim

Проучване на Streamwijzer показва, че холандците не обичат да чакат нов епизод всяка седмица. От хиляда участници само 5 процента са посочили предпочитание към седмични епизоди. От това следва, разбира се, че 95 процента предпочитат да видят всички епизоди наведнъж.

Причините, дадени за това предпочитание за bing, са предвидими. Например, един респондент посочва, че намира за „приятно“да гледа 3 до 4 епизода за една вечер. По този начин той ще изкара сезона в рамките на една седмица.

Един респондент, който предпочита седмични епизоди, смята, че този модел на пускане благоприятства „изживяването на феновете“. Той заявява, че със седмичните епизоди можете разумно да предположите, че всички са до последния епизод. Този респондент пропуска с епизоди, които се появяват по едно и също време.

Image
Image

Услугите за поточно предаване подхождат към bingen по различен начин

Има голяма разлика в степента, в която стрийминг услугите насърчават bing. Netflix обикновено все още пуска всички епизоди наведнъж, най-много сезонът е разделен. Услуги като HBO Max и Disney+ идват със седмични епизоди, докато други услуги използват междинна форма.

В изследването на streamwijzer може да се изрази предпочитание само към седмични епизоди или цели сезони. Може би разпределението щеше да е различно, ако имаше опция за няколко епизода едновременно, модел, който използва The Boys, например.

Популярна тема