„Предстоящото Nintendo Direct разкрива заглавието Breath of the Wild 2“

Съдържание:

„Предстоящото Nintendo Direct разкрива заглавието Breath of the Wild 2“
„Предстоящото Nintendo Direct разкрива заглавието Breath of the Wild 2“
Anonim

Говореше се много за скорошно Nintendo Direct. Няколко вътрешни лица и журналисти твърдят, че са чули, че такъв се планира скоро. Джеф Гръб, например, твърди, че ще има такава през седмицата на 12 септември, която ще включва обявяване на игрите на Zelda The Wind Waker и Twilight Princess, идващи към Switch.

Но това не е единствената новина за Zelda, която Grubb очаква. В подкаста Nintendo Shack той твърди, че истинското заглавие на Breath of the Wild 2 най-накрая се разкрива. По-рано Nintendo посочи да запази това в тайна поради спойлери, но тъй като пускането е планирано за началото на следващата година, вече не може да остане тайна завинаги.

Предишни слухове твърдяха, че играта ще премине през живота си като Breath of Duality. Това заглавие би се отнасяло до различни аспекти и теми на играта, като например факта, че историята се развива както на земята, така и във въздуха. Този слух вече е малко стар, така че дори Breath of Duality да се счита за заглавие, въпросът е дали Nintendo е променило решението си.

Image
Image

Кога е следващият Nintendo Direct?

Ако всичко казано за Nintendo Direct е вярно, това ще бъде добра презентация за феновете на Zelda. Трябва да се каже, че съществуването на Direct все още изобщо не е потвърдено. Въпреки това изглежда вероятно да се появи, защото Tokyo Game Show идва и Nintendo е имал Direct, свързан с него повече от веднъж.

Популярна тема