Получава ли се римейк на оригиналния Assassin's Creed?

Съдържание:

Получава ли се римейк на оригиналния Assassin's Creed?
Получава ли се римейк на оригиналния Assassin's Creed?
Anonim

Феновете на Assassin's Creed ще се справят добре в обозримо бъдеще. Assassin's Creed Origins ще бъде безплатна този уикенд, а следващата игра от поредицата ще бъде разкрита само след няколко месеца. Но изглежда, че Ubisoft може вече случайно да са разкрили друга игра.

След специалната презентация около 15-ата годишнина на Assassin's Creed, някои фенове забелязаха нещо относно изображения от оригиналната игра. Изображенията, използвани в презентацията, не идват директно от Assassin's Creed. Те бяха по-резки и имаха по-дълбоки цветове от оригиналната игра.

Това се оказа причина някои фенове в Twitter да смятат, че този кадър е от необявен римейк или римейк на играта. В допълнение, забележително е, че оригиналната игра е последната, която ще бъде отбелязана преди представянето на новата игра през септември. Има и ново лого за играта.

Колко вероятно е Assassin's Creed Remaster?

Може, разбира се, Ubisoft току-що да е излъскала някои изображения, за да ги покаже в юбилейната презентация. От друга страна, не е нелогично първата игра от поредицата да бъде преиздадена за тази годишнина на франчайза. Освен това оригиналната игра не е била преиздавана преди, докато по-късните игри, като например трилогията Ezio, са преработени.

Популярна тема