Новата игра Diablo прескача Холандия и Белгия

Съдържание:

Новата игра Diablo прескача Холандия и Белгия
Новата игра Diablo прескача Холандия и Белгия
Anonim

Този закон е валиден и за хазартните игри от няколко години. Поради тази причина Diablo Immortal не трябва да се появява в Холандия, при условие че играта отговаря на едно конкретно условие. Законът за хазарта гласи, че законът е валиден само ако вашите предмети имат реална икономическа стойност в играта, както можем да видим в страхотния шутър на Valve, Counter-Strike: Global Offensive.

Така че изглежда, че в Diablo Immortal можете да продавате артикулите си за пари. Ако това не е така, Diablo може да работи добре в Холандия, въпреки че това няма да се случи за момента.

Новата игра Diablo няма шанс в Белгия

Това, че Diablo Immortal няма да бъде пуснат в Белгия, не е толкова странно. Там законът за хазартните игри е дори по-строг от този в Холандия. В Белгия с кутиите за плячка се работи още по-трудно, така че играта просто не може да се появи там поради това, което е възможно в играта по отношение на кутиите за плячка.

Когато Diablo Immortal беше обявен на Blizzcon 2018, това беше голям шок за обществеността. Те не виждаха играта да идва и се надяваха на Diablo IV. След това някой от публиката попита дали това е закъсняла първоаприлска шега, но в не толкова страхотен PR трик, разработчиците също казаха „О, хайде, нямате ли мобилни телефони“, разпалвайки огъня още веднъж. Ще видим дали ще могат да спечелят отново феновете с играта, когато играта излезе на компютър и мобилно устройство, 2 юни 2022 г., с изключение на Холандия и Белгия.

Препоръчано: