Ревю - Arcade Paradise - Геймърски рай или геймърски ад?

Съдържание:

Ревю - Arcade Paradise - Геймърски рай или геймърски ад?
Ревю - Arcade Paradise - Геймърски рай или геймърски ад?
Anonim

Ще бъде баща ти. Бащата на Ашли не й мисли много и иска да й даде урок. В негово отсъствие (сър е някъде на Бахамите или нещо подобно) получавате ключовете за пералня. Ваша работа е да поддържате тази пералня работеща и за предпочитане дори печеливша. Вашите клиенти са най-мързеливите гости: те изхвърлят кошницата си за пране и очакват да поставите прането в машината, да го преместите в сушилнята и след това да го доставите отново. Междувременно те просто се въртят в пералнята ви. Вероятно много хора не си представят пералня, но тя прави добри пари. Ако завършите работата навреме, ще ви бъдат платени $30. Ако оставите прането да лежи наоколо, получавате много по-малко.

Междувременно пералнята също трябва да се поддържа чиста: разхлабени чорапи, кутии от кока-кола, кутии от пица и дори дъвки, залепнали по масата, трябва да се почистват, ако искате да поддържате бизнеса си. О, и не забравяйте да отпушите тоалетната! След няколко скучни работни дни случайно се озовавате в задната стая, където можете да очаквате голяма изненада: ето някои стари, порутени аркадни шкафове!

От този момент нататък играта наистина се отваря. Решавате да превърнете задната стая в аркадна зала! С първите ви шкафове започва и изцяло нов модел на приходи. Можете да преместите шкафовете, така че успешните кабинети да бъдат „циклени“и да ги последват по-малко популярните, да коригирате настройките на шкафовете и, може би най-важното, да играете на самите шкафове.

Image
Image

Изградете своята аркадна империя, но тихомълком

Бавно вашата аркадна зала става все по-популярна и ви свършва мястото за добавяне на нови шкафове. За щастие има вашият брат, който може да ви предостави разширения срещу правилното заплащане. По този начин постепенно разширявате аркадната зала, докато (почти) не остане пералня.

Това също така увеличава избора на аркадни шкафове за игра. Всичко това трябва да стане, без баща ти да забележи, той все още те мисли за лебед в скута, който може най-много да гледа магазина. Arcade Paradise обаче запазва контрола: можете да решите кой шкаф да купите първи и къде да го поставите, в крайна сметка трябва да закупите всички налични шкафове, преди да можете да преминете към следващата фаза.

Под всички шкафове виждаме голям брой добре познати игри, поставени в малко по-различна обвивка. Виждаме версия на Pong, но също и на Arkanoid, където прилепът ви е заменен от дакел. Обичате ли повече физическите игри? Има и Dance-Dance версия, Air hockey, билярдна маса и маса за тенис на маса. Жанрът, който наистина липсва, е истинската машина за флипер. Шкаф, който не бива да липсва във всяка аркадна зала.

Image
Image

Не всичко неон блести

Най-добрата част от играта е да играеш на 35-те аркадни шкафа. Това не само е забавно, но и ви помага по-нататък в играта. Баща ти ти дава три задачи всеки ден, които можеш да изпълниш, за да спечелиш английски лири. Тази отделна монета може да се използва за покупки за качество на живот.

Слънчеви очила, с които можете да увеличавате, плочи за вашия джубокс, мениджър, който разчиства игралните шкафове за вас всеки ден, чистач и още дузина подобрения. Задачите варират от бързо обслужване на клиенти на пералня до премахване на няколко дъвки до игра на определена машина за игри. Защо баща ти ти дава предизвикателства в игровия шкаф, когато не му е позволено да знае нищо, е мистерия, но нека да разгледаме това.

Играта на аркадните шкафове е забавна, но за съжаление постоянно се прекъсва от напомняния, че шкафовете трябва да бъдат поправени, изпразнени, тоалетната да бъде отблокирана или прането да е готово. Наистина няма смисъл да играеш тихо. Много неща могат да бъдат коригирани с подобряване на качеството на живот, но това струва толкова много пари, че стигате до него едва след края на играта. Дотогава сте заседнали с постоянния поток от известия, които отвличат вниманието ви.

Добавете към това, че различни шкафове за игри просто са счупени. Въздушният хокей обикновено не стартира, няколко шкафа отказват въвеждане, Thump-a-Gopher дори не показва гофери и ако пропълзите зад компютъра си в офиса си и отключите „тайните възможности на компютъра“и стартирате, дори получавате тежко катастрофа

Вероятно някои от тези проблеми все още ще бъдат решени в пач, но ако мислите, че можете да играете необезпокоявани през първия ден, вероятно ще се приберете от студен панаир.

Изобилие от игри

Това, което е особено пропуснато, е режим, в който можете да играете необезпокоявани в отключените аркадни шкафове. Определено има забавни игри. Въздушният хокей е, ако шкафът работи, страхотна реализация на действителния луксозен шкаф и няколко шкафа дори имат система за надграждане, която ви позволява да напредвате по-нататък в нивата.

От друга страна, някои касти са болезнено лоши. Играта за рязане на дървета (мини-игра, в която трябва да редувате кълцане наляво и надясно) дори е налична в дубликат, а на вариант на Qix липсва всички финес, които правят оригиналната игра толкова пристрастяваща.

За щастие по-голямата част от аркадните шкафове са добре изпълнени и дори има някои много оригинални. Например, той съдържа хакерска игра, в която трябва да пускате числа, така че той да има точно същия брой съседи („4“трябва да завърши с ред от 4) и има вариант на Double Dragon, в който вие създайте своя собствена игрална зала. можете да посетите!

Преглед на Arcade Paradise: Твърде много пропуски, твърде малко забивания

Arcade Paradise има какво да предложи, като различните аркадни шкафове открадват шоуто. За съжаление, играта и управлението на вашата аркадна зала е прекъснато твърде дълго от дейностите на пералнята. В допълнение, пералнята всъщност никога не се затруднява: броят на кошниците за пране, с които трябва да се работи, остава изключително управляем.

Въпреки това получавате твърде малко възможности наистина да играете необезпокоявани аркадните игри и отнема твърде много време, преди да можете да отключите опциите, за да игнорирате до голяма степен пералнята. Геймплеят въпреки това остава много пристрастяващ, когато се разхождате из аркадната си зала, не можете да устоите да вземете тези боклуци отново. Също така бъговете в различните шкафове на играта (истинските, а не тези в играта) са обезпокоителни. Надяваме се, че Nosebleed Interactive скоро ще може да поправи това. В заключение, Arcade Paradise със сигурност има потенциал да бъде много добра игра. Поради различните възможности за избор в играта и небрежното завършване, за съжаление не реализира този потенциал. Играта е много лесна за много подобрения, ако Nosebleed вгради отделна опция, за да можете да играете отключените аркадни игри отделно.

Плюсовете и минусите

  • Много забавни аркадни шкафове
  • Геймплей пристрастяващ
  • Много технически грешки
  • Прането остава на преден план твърде дълго
  • Много рутинни задачи, които бързо омръзват
  • Без флипери

Популярна тема