Squid Game има луд брой номинации за Еми

Съдържание:

Squid Game има луд брой номинации за Еми
Squid Game има луд брой номинации за Еми
Anonim

Може би най-важната номинация за Еми за Squid Game е Изключителен драматичен сериал. Това, разбира се, е престижна награда Еми за спечелване, но също така е специално, че Squid Game е номинирана. За първи път в тази категория е номиниран неанглоезичен сериал. Състезанието, между другото, Better Call Saul, Euphoria, Ozark и Stranger Things 4 също се състои изцяло от англоезични продукции.

Дори ако Squid Game не е обявен за най-добър драматичен сериал, има голям шанс той пак да спечели награди. Например, много членове на актьорския състав са били номинирани за изпълнението си в сериала, включително главният актьор Ли Джунг-Дже. Създателят Hwang Dong-hyuk също е номиниран, но за това, че пише за поредицата.

Дали сериалът ще успее да осребри една или повече от своите четиринадесет номинации, скоро ще видим. Победителите в Еми ще бъдат обявени през септември. За да бъдем точни, ще го чуем на 12 септември.

Squid Game Сезон 2 идва

Дълго време се знаеше неофициално, но Netflix наскоро обяви, че Squid Game сезон 2 е получил зелена светлина. Все още не е определена дата за новия сезон, но Hwang Dong-hyuk вече спомена някои имена на хора, които ще видим отново. Междувременно Netflix също работи върху риалити сериал, в който можете сами да участвате в Squid Game.

Популярна тема