Elden Ring не идва в Game Pass

Съдържание:

Elden Ring не идва в Game Pass
Elden Ring не идва в Game Pass
Anonim

По-рано тази седмица редица игри, включително Elden Ring, GTA 5 и Soul Hackers 2, заявиха, че ще могат да се играят чрез Xbox Cloud Gaming. Това доведе до подозрения, че Microsoft най-накрая ще пуска поточно игри, които не са в Game Pass. Друга популярна мисъл беше, че тези заглавия ще попаднат в Game Pass.

Но за Eurogamer Microsoft потвърди, че този запис в Cloud Gaming е бъг. Грешката причини някои игри да бъдат неправилно посочени като налични за Xbox Game Pass Ultimate. Вече е въведена корекция и вече не трябва да виждате тези записи.

Разбира се, Microsoft може да не ни каже всичко. Имаше подозрение, че Microsoft ще обяви нещо около Cloud Gaming и гореспоменатите игри по време на gamescom. Microsoft отрича това и след края на gamescom несъмнено ще имаме сигурност.

Блокира ли Sony Game Pass игри?

Има и поразително обвинение срещу Sony по отношение на Game Pass. Според Microsoft Sony плаща на разработчиците да не поставят игрите си в Game Pass. Не се споменават конкретни заглавия, така че дали Sony е купила това от Elden Ring и GTA 5 е предположение.

Популярна тема