Ето как печелите Xbox Game Pass на изгодна цена

Съдържание:

Ето как печелите Xbox Game Pass на изгодна цена
Ето как печелите Xbox Game Pass на изгодна цена
Anonim

Ако в момента нямате абонаменти като Game Pass или Xbox Live Gold, можете да вземете Game Pass и да платите забележително малко за него. За разлика от това, това започва със сключване на абонамент за Xbox Live Gold. Вземете това чрез карти от продавачи трети страни.

Вземете толкова Xbox Live Gold, колкото искате, но колкото повече вземете, толкова по-добра е крайната ви отстъпка за Game Pass. Осребрете вашите Xbox Live Gold кодове чрез магазина на Xbox. Сега идва трикът: можете да конвертирате цялата продължителност на абонамента си Live Gold в Xbox Game Pass ultimate само за 1 евро.

Първият месец на Game Pass Ultimate струва само 1 евро. Но ако се възползвате от тази оферта с текущ абонамент за Xbox Live Gold, цялата продължителност на този абонамент ще бъде преобразувана на същата цена. Например можете да вземете до три години Game Pass Ultimate на цената на много по-евтиния Live Gold плюс 1 евро.

Важи ли тази отстъпка и ако вече сте имали Game Pass?

Въпреки че пробната цена от $1 се прилага само ако никога преди не сте имали Game Pass, има подобен трик, който да използвате. След това трябва да закупите Xbox Live Gold чрез карти и след това да надстроите до Game Pass Ultimate, също чрез карта. След това плащате цената на Live Gold и Game Pass Ultimate за максимум три години Game Pass, което пак е по-евтино, отколкото ако вземете Game Pass по нормалния маршрут.

Популярна тема