Поразително: идва ли Death Stranding в PC Game Pass?

Съдържание:

Поразително: идва ли Death Stranding в PC Game Pass?
Поразително: идва ли Death Stranding в PC Game Pass?
Anonim

Спекулациите започнаха с нова профилна снимка за Twitter акаунта на PC Game Pass. Самият акаунт казва, че просто обича „хубава пейзажна снимка“, но феновете предполагат, че трябва да има нещо повече. Не след дълго потребител публикува сравнение с местоположение в Death Stranding.

Ако Death Stranding дойде в PC Game Pass, това би било интересно развитие. Според Microsoft Sony ще плаща премии на разработчиците, за да гарантира, че определени игри няма да дойдат в Game Pass. Ако това е вярно, би било лудост да не направим това с ексклузив за PlayStation.

Следователно има хора, които смятат, че става дума за различна игра. Например, потребител на Twitter смята, че профилната снимка прилича повече на Starfield. Тази игра е повече или по-малко като се има предвид, че идва в Game Pass, така че може да се чудите защо Microsoft ще дразни загадъчно това.

Какво предстои в Game Pass скоро?

Дали Death Stranding идва в Game Pass ще остане загадка за известно време. Вече знаем какво предстои в Game Pass през втората половина на август и тази игра на Kojima не е в списъка. Въпреки това има много други заглавия, на които да се насладите, включително Immortals Fenyx Rising.

Популярна тема