Death Stranding наистина идва в Game Pass

Съдържание:

Death Stranding наистина идва в Game Pass
Death Stranding наистина идва в Game Pass
Anonim

The PC Game Pass-Twitter редовно правеше нови профилни снимки през седмицата, които много приличаха на Death Stranding. Например, снимка на пейзаж, който бързо беше разпознат като място в Death Stranding, предизвика много спекулации. Тази спекулация сега изглежда напълно правилна.

Death Stranding идва в PC Game Pass на 23 август. Това е забележително развитие, тъй като играта е разработена като PlayStation Exclusive. Sony не е издател на PC версията, но отчасти поради обвинение от страна на Microsoft, че Sony плаща премии, за да запази игрите от Game Pass, много хора смятат, че е малко вероятно Sony да позволи това да се случи. Между другото, изглежда, че това обвинение е неоснователно в поне една игра.

Идва ли Death Stranding и за Xbox?

Трябва да се каже, че изглежда малко вероятно играта да дойде и в Xbox Game Pass. Играта всъщност е публикувана на конзола от Sony. Следователно компанията има контрол върху начина, по който играта е достъпна на конзолата.

Въпреки това разработчикът Kojima Productions също работи върху игра за Xbox. Това най-вероятно се нарича предозиране. Изтекли изображения на тази игра разкриват, че това е заглавие на ужасите с участието на Маргарет Куали, която също се появи в Death Stranding.

Популярна тема