4 причини да играете As Dusk Falls на PC Game Pass

Съдържание:

4 причини да играете As Dusk Falls на PC Game Pass
4 причини да играете As Dusk Falls на PC Game Pass
Anonim

История

Историята е за две групи хора, които имат много различни животи и се пресичат случайно. Тъй като Dusk Falls ясно показва, че това е много нещастна среща. От една страна се запознавате със семейство, състоящо се от четирима роднини, а от друга страна с група престъпници. След това тази история е разказана в две книги; общо играта продължава шест глави.

Каролайн Маршал

Важно за това преживяване е името Каролайн Маршал. As Dusk Falls е нейното дебютно заглавие със студиото Interior/Night. Може би това име не ви говори нищо, въпреки че несъмнено сте чували за заглавия като Heavy Rain и Beyond Two Souls. Marchal работи за Quantic Dream в продължение на много години и беше водещ дизайнер на игри за тези заглавия! Накратко, това не е непозната жена в този пейзаж. И много хора смятаха, че Heavy Rain беше най-доброто заглавие на PlayStation по това време. Маршал знае колко е важно да се внасят добри истории в игрите.

Image
Image

Избор

Важно за добрата история на една игра е, че не всичко е твърде право напред. Играчите обичат да мислят заедно със сюжета и да се чувстват така, сякаш имат влияние върху края на играта. Не напразно игрите Telltale бяха изключително популярни. В As Dusk Falls изборите трябва да се правят през цялото време, не само по време на диалози, но и в стаите, където се намират героите. Много е забавно. Освен това приятелите също могат да повлияят на изборите, които правите. Общо можете да играете играта с 8 души през мобилен телефон, където важи следното: броят се най-много гласове.

Арт стил

Друга причина да тествате тази игра безплатно на PC Game Pass е художественият стил. Този е доста уникален. Играта е като графичен роман. Всъщност това е чисто изкуство, което гледате, с всички неподвижни изображения (четете картини), монтирани едно след друго. Така историята оживява. И красотата е, че усещате всяка емоция на героите.

Image
Image

Научете повече за As Dusk Falls?

Искате ли да научите повече за As Dusk Falls? Тогава не се колебайте да проверите прегледа. Играта получи заслужено 8.5.

Популярна тема