„Семейният абонамент за Game Pass е и за приятели“

Съдържание:

„Семейният абонамент за Game Pass е и за приятели“
„Семейният абонамент за Game Pass е и за приятели“
Anonim

Лийкърът Aggiornamenti Lumia откри интересно лого на Game Pass. Логото е за Game Pass Friends & Family. Това ясно показва, че новият абонамент не може да бъде споделен само с най-близкото семейство.

Това също отговаря на условията, които се прилагат в страните, където се тества новият абонамент. Също така няма изискване всички потребители, които споделят абонамент, да са свързани помежду си. Всеки, който споделя абонамента, обаче трябва да живее в една и съща държава.

Колко струва семейният абонамент за Xbox Game Pass?

Много подробности за семейния план на Game Pass все още не са ясни. Както споменахме, абонаментът все още се тества, така че подробностите може да се променят. В Ирландия абонаментът струва 21,99 евро на месец, които могат да бъдат споделени между до петима души, което води до приблизително 4,40 евро на човек.

Все още е въпрос кога тази опция за абонамент ще бъде достъпна за всички. Новите функции за конзолите Xbox често се пускат бързо след началото на тестването. Може просто новите формуляри за абонамент за Game Pass да отнемат малко повече време. Все пак не изглежда невъзможно семейният абонамент за Game Pass да излезе преди края на годината.

Популярна тема