Какво е PC Game Pass? - Всичко, което трябва да знаете за услугата

Съдържание:

Какво е PC Game Pass? - Всичко, което трябва да знаете за услугата
Какво е PC Game Pass? - Всичко, което трябва да знаете за услугата
Anonim

Огромна библиотека от игри

Изплащането на голямата награда за игри приключи. PC Game Pass е библиотека от игри, които можете да изтеглите без ограничения и след това да играете неограничено на вашия компютър, стига абонаментът ви да тече. Следователно PC Game Pass може да се сравни добре с услуги за стрийминг като Netflix или Disney+, но за игри!

Това звучи много привлекателно и може би си мислите, че библиотеката на PC Game Pass е доста малка, но точно обратното е вярно. Получавате незабавен достъп до не по-малко от 100 стабилни като скала игри, от големи блокбъстъри като Forza Horizon 5 и FIFA до скъпоценни камъни от малки разработчици, като Hollow Knight и Stardew Valley. Всеки може да намери по нещо!

Image
Image

Нови издания

Голяма библиотека от игри звучи добре, но разбира се, вие също искате да започнете с най-новите игри, които идват на пазара. За щастие, с PC Game Pass можете редовно да започнете с нови издания. Нови игри се добавят към услугата на Microsoft всеки месец.

Не само това, можете да играете най-новите заглавия, разработени от студиа, които попадат под флага на Xbox от първия ден. Forza Horizon 5 вече беше в PC Game Pass в деня на пускане и можете също да играете Starfield веднага, когато новата RPG от Bethesda излезе по-късно тази година.

Тъй като Xbox Game Studios продължава да се разширява, като например чрез придобиването на огромния издател и разработчик Activision Blizzard, предлагането на PC Game Pass също продължава да расте. Следователно PC Game Pass е страхотна оферта.

Image
Image

EA Игра без допълнителни разходи

Ако се абонирате за PC Game Pass, не само получавате достъп до игри и заглавия на Xbox Game Studios. Компанията влезе в партньорство с Electronic Arts, известна още като EA - издателят на FIFA, Battlefield, Mass Effect и The Sims, наред с други.

Всеки, който се абонира за PC Game Pass, автоматично ще получи членство в EA Play без допълнителни разходи. Този изключителен клуб означава, че можете да играете няколко игри на EA изцяло, да купувате игри и DLC с отстъпка и да играете някои игри преди пускането им. По този начин можете да проверите безплатно и за дълго време дали най-новата игра на EA е нещо за вас и ако наистина е така, веднага имате добра преднина пред останалите играчи.

Image
Image

Евтина цена

Огромна библиотека от игри за игра, започване с нови издания от първия ден, членство в EA Play, всички заедно бихте си помислили, че абонаментът за PC Game Pass ще струва злато. За щастие това не е така, дори не се доближава.

Трябва да платите само едно евро за първия си месец на PC Game Pass. Не, това не е печатна грешка. Ако сте доволни от услугата и подновите абонамента си, тогава трябва да плащате само 9,99 евро на месец. Така че можете или да си купите нова игра за целия паунд, или да се поглезите с не по-малко от шест месеца PC Game Pass. Освен това имате шанс тази нова игра да е в PC Game Pass!

Популярна тема