Тези 10 заглавия PC Game Pass са изключително популярни

Съдържание:

Тези 10 заглавия PC Game Pass са изключително популярни
Тези 10 заглавия PC Game Pass са изключително популярни
Anonim

Halo: The Master Chief Collection

Вероятно няма да ви изненада, но една от най-играните игри в PC Game Pass е Halo: The Master Chief Collection. Това е колекция от няколко игри Halo. Получавате Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST и Halo 4. Въпреки че тези шутъри съществуват от известно време, те все още издържат теста на времето и са също толкова стара.вкусна като добра пица от време на време. Можете също да играете игрите сами или в (онлайн) кооперация с приятел. Толкова вечно изгонване!

Сред нас

Второ заглавие, което е много популярно с PC Game Pass, е Among Us. От пускането на играта, играта е изключително популярна. Играта може да се играе с минимум 4 души и максимум 15. Настройката на играта малко или много напомня на популярната настолна игра Werewolves van Wakkerdam, само настройката е различна. На космически кораб играчите са разделени на две групи: членове на екипажа (Crewmates) и измамници (Imposters). Познахте: едната група е добра, а другата мами и саботира. Колко добри са вашите умения за оцеляване?

Image
Image

Forza Horizon 4

Друго заглавие, от което хората не могат да се откъснат, е Forza Horizon 4. В реалния живот трябва да се придържате към определени скорости на пътя (щастливи германци), но за щастие има такова нещо като игри. Следователно Forza Horizon 4 е заглавието за шофиране в най-красивите среди. Може да не е най-новата състезателна игра от поредицата, но все още се движи добре. Считайте го за повече от добра употребявана кола. В нашето ревю ние дори дадохме на играта 9,5 и Тео я нарече най-универсалната аркадна състезателна игра някога.

Sea of Thieves

Тайно понякога винаги оставаме малко дете отвътре. А децата харесват някои неща, като да си играят на пирати. Поради тази причина Sea of Thieves е една от най-популярните игри на PC Game Pass. Играта няма кампания, през която да преминете, но обикновено е една от онези игри, които можете да вземете непрекъснато и да продължите да играете. Мултиплейърът е невероятно популярен и играта също изглежда красива на компютър (между другото и на конзоли). Какво повече може да иска човек?

Image
Image

Mortal Kombat 11

Какво повече можем да искаме? Е, ритане на задника например. Всеки геймър се нуждае от това от време на време: просто играйте игра срещу някой от вашите приятели или произволни хора онлайн. Това е чудесен начин невинно да се отървете от разочарованието. Mortal Kombat 11 е преди всичко заглавието, в което можете да се развихрите. Франчайзът Mortal Kombat е невероятно популярен от години, но особено част 11 предоставя изживяване от безпрецедентно високо ниво. Кръвта лети във въздуха, крайниците летят като прах във въздуха и смъртните случаи трябва да се насладят. Накратко, отлична храна, за да накарате някой да бъде безмозъчен.

ARK: Ultimate Survivor Edition

Следващото популярно заглавие на PC Game Pass е Ark: Ultimate Survivor Edition. Това включва ARK: Survival Evolved заедно с огромни пакети за разширение: Scorched Earth, Aberation, Extinction и Genesis Part 1 & 2. Много за малко. Играта е идеално подходяща за MMO ентусиасти и тези, които изпитват слабост към динозаврите. Това, което правите, е да се обедините в племе и така всъщност се връщате назад във времето. Вашият герой винаги може да се изравни. Моля, имайте предвид, че това е игра, която изисква необходимите часове. Това не е игра, която играете една седмица, оставяте я настрана и я взимате отново след няколко месеца. Но все още ли нямате социален живот? Тогава това може да е най-добрата игра, в която да се изгубите.

Image
Image

Microsoft Flight Simulator

Това е голяма отговорност: да пилотираш самолет и да се грижиш всички пътници да пристигнат безопасно до местоназначението си. Освен това обучението на пилоти е много скъпо. Има и много хора, които някога са мислили да станат пилоти, но просто не могат да си го позволят. Има добри новини за тези хора. Играйте симулационната игра Microsoft Flight Simulator. В тази игра вие си представяте себе си като пилот, летите в различни самолети и различни маршрути. Така че не е изненада, че това е едно от най-популярните заглавия на PC Game Pass.

Halo Infinite

Ето го отново: още една игра на Halo, но последна. Този шутър също е невероятно популярен в PC Game Pass. Това не е изненадващо, защото най-новото дете на Halo играе страхотно. Мултиплейърът е пристрастяващ за мнозина и кампанията също е гладка. Единственото жалко е, че играта все още не може да се играе в нормална кооперация (да, знаем, че тече бета версия). Ако тази кооперация също стартира завинаги, има голям шанс това заглавие да остане в списъка с най-популярните игри за PC Game Pass.

Колекция пасианси на Microsoft

В този списък има популярна игра, която без съмнение е най-голямото основно заглавие: Microsoft Solitaire Collection. Изтеглянето на това заглавие като част от PC Game Pass ще ви осигури най-добрите игри с карти Solitaire: Klondike Solitaire, Spider Solitaire, FreeCell Solitaire, TriPeaks Solitaire и Pyramid Solitaire. Колекцията от карти е подходяща за всяка възраст, от млади до стари и е златна за ловците на постижения. Има повече от 75 за получаване! Значи сте стресирани и искате да получите дзен? След това играйте игра на карти от тази колекция.

Бандови зверове

Последното заглавие в списъка с популярни заглавия за PC Game Pass е Gang Beasts. Това е парти игра за мултиплейър beat 'em up. Играта всъщност е много проста и вероятно затова е толкова популярна. Това обикновено е игра, която бързо стартирате. Вие сте хвърлени в ниво с няколко души и след това е важно да се изхвърлите един друг. Забавна игра, която можете да въведете например по време на почивките на работното място. Играта може да се играе офлайн с четирима души и онлайн с осем. Готови ли сте да се биете невинно?

Искате ли да научите повече за заглавията в PC Game Pass? След това посетете официалната страница на Microsoft или разгледайте нашата специална страница за PC Game Pass!

Популярна тема