Xbox потвърждава семеен план Game Pass Friends &

Съдържание:

Xbox потвърждава семеен план Game Pass Friends &
Xbox потвърждава семеен план Game Pass Friends &
Anonim

Както е известно досега, в момента се тества семеен план за Xbox Game Pass. Той ще се проведе в Колумбия и Ирландия, но се очаква да стартира скоро. Наскоро изтече, че планът няма да бъде само за семейството, но може да бъде споделен и с приятели.

Това вече е потвърдено от Xbox: ирландският сайт на новия план вече е онлайн с всички подробности, свързани с него. Например, абонаментът ще струва 21,99 евро и може да бъде споделен от петима души. Следователно цената на човек е по-малко от 5 евро.

Все още не е известно дали тези 21,99 евро важат за цялата еврозона, но изглежда вероятно, поне за Холандия. Цените на съществуващите абонаменти в Ирландия са същите като цените в Холандия. Следователно е напълно възможно да трябва да платим и 21,99 евро за абонамента Friends & Family.

Кога ще стартира семейният план за Game Pass?

За съжаление, потвърждението на Friends & Family не е придружено от твърде много нова информация, като например дата на пускане за други региони. Много вече беше известно, когато тестът стартира. Сега се посочва, че услугата може да стартира в други страни през следващите месеци, но това, разбира се, не е добра оценка за внедряването в Холандия.

Популярна тема