Xbox тества семеен план Game Pass

Съдържание:

Xbox тества семеен план Game Pass
Xbox тества семеен план Game Pass
Anonim

От известно време се носят слухове, че Xbox Game Pass получава семеен план. Сега това е потвърдено и дори се тества като. За съжаление не можете да участвате в теста в Холандия, защото е наличен само в Колумбия и Ирландия.

Тези, които могат да участват в теста, могат да надстроят съществуващ абонамент за Game Pass до Game Pass - Insider Preview. След това оставащата продължителност на абонамента ще бъде преобразувана в определен брой дни от семейния абонамент, който съответства на стойността, останала в съществуващия ви абонамент. Цената на семейния план все още не е известна.

Прочетете също: Ето как печелите Xbox Game Pass на изгодна цена!

Хората, които впоследствие поканите да споделят семейния ви план, не могат да имат абонамент, който вече са конвертирали. Те ще трябва да изчакат съществуващият им абонамент да изтече или да анулира абонамента. Разбира се, нищо не пречи, ако потенциален участник все още не е имал абонамент.

Кога ще стартира семейният план за Game Pass?

Все още не е известно кога семейният план ще бъде достъпен за всички. Xbox показва, че все още има някои проблеми с никненето на зъби. Те първо трябва да бъдат разработени, доколкото е възможно, преди абонаментът да бъде пуснат в световен мащаб.

Популярна тема