„Това е датата на септемврийското Nintendo Direct“

Съдържание:

„Това е датата на септемврийското Nintendo Direct“
„Това е датата на септемврийското Nintendo Direct“
Anonim

Nintendo винаги излъчва директна презентация през септември от около 6 години. Тогава не е чудно, че слуховете за September Direct се разгоряха отново тази седмица. Няколко доста надеждни източника вече съобщават, че Nintendo наистина има Direct в дневния ред, но Джеф Гръб отива крачка по-далеч.

В подкаста Last of the Nintendogs, Grubb твърди, че Direct ще се проведе през седмицата на 12 септември. Той казва, че има това от "доста добър източник". Ето защо Гръб споменава датата и този път, нещо, на което обикновено не се впуска.

Седмицата от 12 септември също е добра седмица за Nintendo Direct. През тази седмица ще се проведе Tokyo Game Show, възможност, която Nintendo използва по-често за Direct. Tokyo Game Show започва в четвъртък, 15 септември, така че Nintendo Direct би трябвало да е възможен два или три дни преди това.

Кога ще бъде обявен Nintendo Direct?

Nintendo Direct често се обявява точно предварително. Гръб, например, също не очаква това да се случи тази седмица и очаква съобщение най-рано след Деня на труда в САЩ (5 септември). Между другото, съобщава се също, че Nintendo променя датата на Direct в последната минута, така че презентацията може да дойде по-рано или по-късно.

Популярна тема