Издаването на eFootball 2023 е FIFA 23 много напред

Съдържание:

Издаването на eFootball 2023 е FIFA 23 много напред
Издаването на eFootball 2023 е FIFA 23 много напред
Anonim

Отсега нататък, както беше обявено по-рано, можете да превърнете eFootball 2022 в eFootball 2023, тъй като Konami пусна нова актуализация за играта. Разбира се, съставите на различните отбори са коригирани. Освен това са добавени и някои клубове.

За eFootball 2023 Konami успя да получи някои нови лицензи. Например AC Milan, Internazionale Milano и Club América са добавени към играта. Club América също е част от напълно нова лига.

Liga BBVA MX е мексиканска футболна лига. В него играят общо осемнадесет футболни клуба, от които Club América е само един. Разбира се, не можете да играете лига с един клуб, така че можете да обработите и другите клубове от Liga BBVA MX в тази актуализация на eFootball.

Много критики към eFootball

Откакто Konami преименува Pro Evolution Soccer на eFooball, много играчи не са толкова в крак с играта за футболни симулации. При стартирането играта, която вече е безплатна за игра, имаше много проблеми. Konami по-рано посочи, че се вслушва в критиките и вече предостави на eFootball необходимата промяна.

Както споменахме, новата игра на FIFA ще бъде пусната скоро. FIFA 23 ще се появи в магазините на 30 септември. Точно като eFootball, играта има някои допълнителни лицензи в сравнение с предишната версия. И Ювентус, и националният отбор на Хърватия ще присъстват във FIFA 23.

Популярна тема